Doctorul Hicham Mrini se declară nevinovat: "Am vrut doar să mă apăr"

1997
Doctorul Hicham Mrini se declară nevinovat:

Articole de la același autor

În cazul conflictului care a avut loc pe data de 09.03. 2016, între patronul Clinicii de Oftalmologie Mrini, Hicham Mrini și un angajat al acestuia Mihai Tanasov, ambele părți implicate au depus plângere la organele de cercetare penală, acuzațiile privind inițierea conflictului fiind reciproce.

"Fostul angajat a încetat contractul de muncă la solicitarea lui. Evenimentul petrecut este prezentat subiectiv și nu reflectă realitatea. Acest incident a fost generat de angajat, în urma unor nemulțumiri, domnul doctor Mrini a încercat doar să se apere. Aceasta este prima și ultima declarație pe care o vom da în acest sens. În acest moment există plângeri reciproce, iar organele de cercetare penală, analizează declarațiile. Tot incidentul a fost inițiat pentru a crea această mediere excesivă și pentru a denigra clinica ", declara Loredana Voievozeanu, avocat dr. Hicham Mrini.

Fostul angajat al clinicii de oftalmologie așteaptă rezultatul la certificatul medico legal pentru a înainta plângerea în instanță

"Noi am întreprins demersurile către unitățile avizate, dar este devreme să ne pronunțăm. Vom solicita organelor avizate să se verifice camerele de supraveghere. Dacă totul era transparent, ar fi trebuit să arate presei imaginile de pe camerele de supraveghere. Sunt martori care urmează să fie investigați. Clientul meu nu a dorit să atragă în acest litigiu societatea de oftalmologie, dar clinica trebuie să își asume răspunderea că incidentul s-a petrecut în incinta ei. Reprezentanții clinicii au încercat să ia legătura cu clientul meu, însă am decis să întrerupem orice canal de comunicare cu partea care l-a agresat", declară avocat Cosmin Răducan, avocat Mihai Tanasov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1376 secunde