DECIZIA ZILEI / Raed Arafat INTERZICE ca soții și soțiile să mai lucreze pe aceeași ambulanță și echipaj SMURD

1779
DECIZIA ZILEI / Raed Arafat INTERZICE ca soții și soțiile să mai lucreze pe aceeași ambulanță și echipaj SMURD - ambulantasismurdauintervenitla70-1487768474.jpg

Articole de la același autor

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a solicitat ca rudele de grad I (soț-soție sau părinte-copil) să nu își desfășoare activitatea în cadrul aceluiași echipaj. 


"Ei pot fi programați în aceeași tură, dar nu pe aceeași mașină. Motivul acestei solicitări este faptul că, de regulă, în cadrul acestor echipaje sunt două sau maxim trei persoane, iar una dintre ele trebuie să aibă rolul de șef al echipajului. Această persoană trebuie să ia decizii care să fie respectate de celelălt membru, fără a ține seama de alte aspecte decât cele profesionale, lucru greu de aplicat în rândul membrilor unei familii, fiind dificil ca o persoană aflată într-o astfel de situație să fie echidistantă. Apoi, în cazul unor reclamații sau procese, este nevoie de martori din cadrul echipajului, iar soțul nu are cum să fie martor pentru soție sau împotrivă", a declarat Raed Arafat. 


Acest lucru, a precizat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență este clar în apărarea lor, mai ales în cazul unor petiții sau procese neîndreptățite. O singură situație poate face excepție de la regulă, a mai spus Arafat și aceasta face referire la familiile care formează un echipaj unic într-o tură, la o stație sau punct de lucru aflat la distanță mare de alte stații și unde se poate accepta excepția. "În final, cred că mergem spre o normalitate și nu spre o anomalie aplicând un astfel de demers menit să protejeze personalul, dar și pacienții", a explicat el.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9205 secunde