Cum scăpăm definitiv de părul nedorit de pe corp

1885
1
Cum scăpăm definitiv de părul nedorit de pe corp - cellulemblock7-1332080615.jpg

Să scape de părul nedorit de pe corp este visul oricărei fete, dar și al multor bărbați. De-a lungul timpului, au tot apărut metode de a elimina pilozitatea. De la pensetă, până la lama de ras și clasica ceară de epilat, toate au avut același obiectiv. Însă niciuna dintre ele nu ne scapă definitiv de părul atât de inestetic. Acum însă tehnologia poate face posibil acest lucru, prin epilarea definitivă. Aceasta poate fi obținută în timp, prin fotoepilare.
"Fotoepilarea poate fi realizată cu două tipuri de aparate: laser și IPL (lumină intens pulsată). Diferența dintre cele două este că la laser firul de păr poate avea între 2 și 4 mm, pe când la IPL este indicat să fie foarte mic", ne-a explicat Mihaela Cojocariu, specialist remodelare corporală la Centrul de Înfrumusețare Cellulem Block Belleza din Constanța.
Acestea sunt cele mai cunoscute metode de îndepărtare pe termen lung a firelor de păr nedorite. Ambele sunt eficiente și funcționează în același mod, utilizând lumina pentru a încălzi și a distruge foliculii de păr.
Aparatele laser și IPL identifică zonele închise la culoare, firele de păr pigmentate. Metodele au rezultate foarte bune mai ales în cazul persoanelor cu piele albă și fire de păr negre. Lumina intens pulsată este mai eficientă decât laserul, pentru că poate acoperi arii extinse de piele.

Rezultate garantate
Fotoepilarea poate fi folosită pentru îndepărtarea părului de pe toată fața la femei, de pe barbă la bărbați, axile, braț, picior, inghinal și fese la femei și umeri, ceafă, pectorali abdominali, zona lombară și zona dorsală la bărbați. O astfel de ședință poate costa între 99 și 150 de lei. Dacă le achiziționați în pachete mai mari, beneficiați și de reduceri.
"La laser, rezultate optime se văd după cinci - șapte ședințe, iar la IPL, între șapte și nouă ședințe. Aici nu se poate da o recomandare de la început. Rezultatele depind de culoarea părului, culoarea pielii, gradul de sensibilitate a pielii, pigmentul în sine. Pentru a obține într-adevăr o epilare definitivă, ședințele se întind cam pe durata unui an. Intervalul de lucru pentru părțile corpului este de opt săptămâni, iar pentru față de șase săptămâni. Dar rezultatele sunt garantate", a mai explicat specialistul Cellulem Block Belleza.



Comentează știrea

clara
19 martie 2012
e adevarat?

s-a epilat cineva la ei? este adevarat ca dispare pilozitatea definitiv?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Sănătate : Cum putem să ne remodelăm corpul
Pagina a fost generata in 0.1362 secunde