Cum își pot recăpăta copiii vederea, la Mrini Eye Hospital

402

Articole de la același autor

Ochiul leneș (Ambliopia) si unele forme de strabism depistate la copii și tineri pot fi corectate cu ajutorul programelor speciale de ortoptică (recuperare vizuală).

În cadrul Clinicii de Oftalmologie Mrini Eye Hospital funcționează un program eficient de recuperare vizuală care presupune stimularea digitală vizuală pentru recuperarea vederii. Ședințele de recuperare vizuală durează aproximativ 30 de minute, iar necesitatea și frecvența lor este recomandată de medicul oftalmolog în urma unui examen medical amănunțit.

"În cadrul terapiei de recuperare vizuală ochiul strabic sau leneș este stimulat să își recâștige sau îmbunătățească vederea. Rata de succes a terapiei de recuperare vizuală este foarte mare, mai ales în cazul copiilor depistați la timp", a precizat dr. Hicham Mrini, medic specialist oftalmologie în cadrul Clinicii de Oftalmologie Mrini Eye Hospital

Ședințele sunt decontate integral de Casa de Asigurări de Sănătate Constanța în baza biletului de trimitere.

Pentru informații și programări, aveți la dispoziție următoarele numere de telefon: 0241.69.01.04, 0341.14.58.57, 0752.10.40.10.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.508 secunde