CREȘTERE ALARMANTĂ A CAZURILOR DE GRIPĂ PRODUSĂ DE UN "VIRUS MUTANT", LA CONSTANȚA! SPITALELE SUNT ARHIPLINE

8150
2
CREȘTERE ALARMANTĂ A CAZURILOR DE GRIPĂ PRODUSĂ DE UN

Articole de la același autor

Numărul îmbolnăvirilor cu AH1N1 a crescut alarmant în ultima lună. Dacă în urmă cu o lună de zile, pe 2 februarie, erau confirmați doar doi pacienți cu gripă porcină, astăzi, numărul cazurilor a ajuns la 148.


Citește și Constanța, "paralizată" de un virus gripal mutant! Sute de pacienți spitalizați. Farmaciile nu mai au medicamente



Potrivit reprezentanților Direcției Județene de Sănătate Publică din Constanța, medicii de familie au început deja să solicite suplimentarea numărului de vaccinuri. "În urmă cu două săptămâni numărul îmbolnăvirilor cu gripă porcină ajunsese la 89, acum sunt înregistrate 148 de cazuri de gripă AH1N1. S-au folosit 33 de mii de doze de vaccin, iar medicii de familie au mai făcut solicitări", a declarat, pentru "Cuget Liber", Loti Popescu, purtătorul de cuvânt al DSP Constanța.


Situația este dramatică și la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța care este arhiplin, conform spuselor directorului spitalului, conf. univ. dr. Stela Halichidis.



Comentează știrea

Pacientul
3 martie 2016
Vaccin

Principalul mijloc de protector este vaccinul antigripal. Din cauza dezinformarii din presă,din cauza necunoașterii si neinformarii,lumea nu se vaccineaza.

Angela
8 martie 2016
Vaccin antigripal - vax albina!

@Pacientul: am fost internata cu copilul, cu gripa. Surpriza - in acelasi salon era un copil cu gripa, dar care fusese vaccinat antigripal, cu temperatura 41 !!! Deci, de ce anume protejeaza vaccinul? Iar un episod de gripa de aceasta anvergura asigura o inumitate la imbolnaviri de acest tip pe o durata de 4-5 ani.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.179 secunde