Consumul moderat de cafea reduce riscul de deces
Consumul a trei cești de cafea în fiecare zi reduce riscurile de deces cu 10 procente, arată un nou studiu al Institutului american al Cancerului. În cadrul cercetării a fost urmărită timp de 13 ani evoluția sănătății a 400 de mii de persoane cu vârste cuprinse între 50 și 71 de ani. Efectele benefice au fost resimțite atât în cazul cafelei obișnuite, cât și al celei decofeinizate. Experții au ajuns la concluzia că un consum mediu de trei cești pe zi reduce riscurile de deces din cauza maladiilor cardio-vasculare și respiratorii, a diabetului, dar și a rănilor și a infecțiilor.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Joi, 17 Mai 2012
Luni, 14 Mai 2012
Joi, 10 Mai 2012
Sâmbătă, 05 Mai 2012
Sâmbătă, 05 Mai 2012
Marţi, 24 Aprilie 2012
Marţi, 24 Aprilie 2012