CONSTANȚA are cea cea mai modernă clinică de ortopedie din țară. Vezi cum arată

1777
6
Noua Clinică de Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost inaugurată în urmă cu două ore, în prezența autorităților locale, a medicilor și a altor personalități marcante ale județului Constanța.

Astfel, constănțenii se bucură de cea mai modernă clinică de ortopedie din toată țara, cu un bloc operator ce se întinde pe o suprafață de 700 de metri pătrați, are în componență patru săli de operații și un sistem de ventilare de care beneficiază doar câteva mari spitale din țară și din Europa. Dr. Dan Căpățână, managerul unității sanitare, spune că noua secție mai este dotată și cu un aparat de radiologie unic în țară, condițiile de cazare pentru pacienți sunt de cinci stele, iar toate saloanele au în dotare paturi ultramoderne.

Șeful noii clinici de ortopedie a spitalului județean este dr. Alexandru Șerban, care până în prezent a lucrat la Spitalul de Urgență Floreasca din București.

Comentează știrea

Cristina Șerban
29 martie 2012
Păcat!

Aveam cea mai cea clinică de ortopedie din țară! Păcat că nu avem și medici pe măsură! Șpaga la un gips tot 100 lei a rămas? Banii trebuiau investiți la Spitalul de la Eforie Sud, unde sunt medici pricepuți cu adevărat, iar nu la afonii și la șpagangii de la Spitalul Județean! Dacă a crescut confortul la Județean, să înțeleg că va crește și șpaga?

Petre
30 martie 2012
ortopedie

Aveam la mica distanta de oras, adica la Eforie, spital cu medici f. buni. Dece nu s-a modernizat acesta ? Daca ajungi la urgenta la Constanta, se gipseaza prost, iar apoi tot la Eforie ajungi. Sunt medici f. buni la Eforie. De ce nu s-au folosit banii pentru alte sectii medicale unde suntem deficitari? Nu gandeste nimeni?

sorin
3 aprilie 2012
adevarat

L-au adus pe dr serban cel care l-a "operat" pe mazarica pe cand acesta avea probleme, altfel o nulitate....serban ....ca mazariche se stie prea bine ce-i poate capul. Si, pe langa acest serban au mai venit cativa doctori...sau, ma rog, asa pretind dumnealor ca sunt. Astia la insistentele porcusorului care spunea nu demult ca cel mai bun spital din C-ta este trenul de Bucuresti. Ai nostri ??....da, la Eforie....in mizerie si saracie. Ca sunt mai buni decat milogii aia din bucuresti??...asta se stia de dinainte. Dar, pana nu o sa avem lideri nascuti/crescuti in Constanta o sa inghitim mitocania altora

Alina
12 aprilie 2012
neadevarat

Milogi de Bucuresti?Atunci dc toti pacientii din constanta sunt adusi la bucuresti ? ca sunt milogi ? s-au ca sunt mai bine pregatiti?s-au etc motive , ar trebui sa nu mai criticam inainte sa ne interesam. Aceste "nulitati" v-au facut bine copii, parintii si prietenii , ar trebuii sa fiti mandrii ca printre voi au venit printre cei mai buni medici si asistenti medicali din Floresca. Nu mai cridicati si o sa va convingeti singuri.

Răspuns la: adevarat
Adăugat de : sorin, 3 aprilie 2012
L-au adus pe dr serban cel care l-a "operat" pe mazarica pe cand acesta avea probleme, altfel o nulitate....serban ....ca mazariche se stie prea...
giani
13 aprilie 2012
nicolae

pocaitule nu-ti mai scrie singur mesaje. valabil si pt cucu. cu ghips se trata in evul mediu iar acum doar la eforie cretineilor.

nicolae
20 octombrie 2012
orbeanu

giani esti un idiot

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5968 secunde