Clubul Isis a premiat oamenii de valoare ai Constanței

1051
3

Articole de la același autor

După trei ani de activitate pe piața constănțeană, asociația Clubul Isis a organizat și anul acesta Gala "Zece oameni de valoare pentru Constanța". Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru festiv, miercuri seară, la Pavilionul Expozițional din municipiu, unde au fost prezente sute de persoane. La fel ca anul trecut, s-au oferit zece trofee personalităților care au realizat lucruri remarcabile și care au reprezentat cu succes spiritul constănțean în orice domeniu au activat.
Categoriile la care au fost nominalizați oamenii de valoare au inclus domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța. Astfel, câștigătorul de anul acesta la categoria "Medicină" a fost chirurgul Vasile Sârbu, la "Academic" - prof. univ. dr. Petru Bordei, pentru "Lumea Afacerilor" a fost premiată Corina Martin, iar trofeul pentru "Cultură și Artă" l-a primit Dana Hanțiu.
Mai departe, la categoria "Muzică și Divertisment" a fost premiat Mihai Trăistariu, iar pentru "Mass-Media", cele mai multe voturi au fost acordate jurnalistului Radu Tudor. În final, cel mai de valoare om din lumea sportului constănțean a fost votat Gheorghe Hagi.
Cei de la clubul Isis au oferit și câteva premii de excelență pentru personalități precum dr. Raed Arafat, dr. Rodica Mătușa, Mariana Gâju sau Elena Frâncu, dar și trei premii pentru câștigătorii concursului "Idei de valoare".
Pentru organizatori, Gala "Zece oameni de valoare pentru Constanța" înseamnă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării, care au contribuit la dezvoltarea orașului-port Constanța.

Comentează știrea

cetatean
23 martie 2012
furie!

Inchideti portile orasului si plecati! Ce rusine!

marina
23 martie 2012
felicitari

Felicitari tuturor!!! Nu va uitati la rautati, meritati toti premiile cu prisosinta! Bravooo! Da, inchideti portile orasului dar dupa ce pleaca complexatii. Inca odata felicitari!

constantean
23 martie 2012
sunteti hoti

Sunteti niste mincinosi si hoti,ati blocat votul care era in favoarea lui GIGI CHIRU,avea cele mai multe voturi pt oameni de valoare la categoria politic.RUSINEE

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 7.6213 secunde