Cele mai bune cereale pentru micul-dejun

2224
Cele mai bune cereale pentru micul-dejun - cereale-1416744135.jpg

Articole de la același autor

Cerealele sunt concepute ca fiind o masă perfectă pentru începutul unei zile pline de energie și vitalitate. În general, procedeul producerii de cereale este simplu. Semințele sunt transformate în făină, coapte, amestecate cu alte ingrediente, apoi uscate și măcinate mărunt, cum ar fi cele de tip musli, sau sub formă de fulgi.

Cerealele din comerț sunt procesate prin amestecarea semințelor cu apă și agenți de aromatizare, gătite apoi pentru a gelanitiza amidonul și transformate, în final, în granule ușor digerabile. . Din punct de vedere al sănătății, studiile arată că un consum regulat de cereale (de exemplu, o dată pe zi, la micul-dejun) poate să aibă efecte benefice asupra sănătății și să conducă la o greutate corporală echilibrată, datorită cantității de vitamine pe care îl conțin și a conținutului scăzut de grăsime, scrie csid.ro.

Cu toate acestea, trebuie să știi că NU toate tipurile de cereale sunt sănătoase și că ar trebui, în primul rând, să citești eticheta înainte să cumperi un fel anume.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Cum stă treaba cu micul dejun
Pagina a fost generata in 0.4465 secunde