Cel mai modern spital privat de oftalmologie, deschis la Constanța. Galerie FOTO

4276
7

Articole de la același autor

Cu două mari departamente de oftalmologie pentru adulți și copii, spitalul "Mrini Eye Hospital", deschis week-end-ul trecut, la Constanța, include cele mai moderne servicii și aparatură de specialitate din regiunea de sud-est. Astfel, constănțenii care întâmpină astfel de probleme pot beneficia de o serie de investigații și intervenții chirurgicale pentru care băteau în trecut sute de kilometri. Deschis la Constanța, Spitalul Privat de Oftalmologie "Mrini Eye Hospital" își desfășoară activitatea pe o suprafață de peste 1.000 mp, structurat pe departamente: oftalmologie adulți, oftalmologie copii, glaucom, ochi diabetic, chirurgical. 


În total, "Mrini Eye Hospital" dispune de trei cabinete de consultații, patru cabinete de investigații și un departament de recuperare vizuală, săli pre și postoperatorii, o sală de ope-rație complet dotată și utilată pentru intervenții pol anterior (cataractă, glaucom, chirurgie refractivă, chirurgie oculo-plastică, chirurgie oftalmo-pediatrică), internări cu spitalizare de zi, saloane pentru pacienți, precum și alte servicii de optică medicală. Pentru ca un număr cât mai mare de pacienți să poată beneficia de aceste servicii, spitalul a încheiat și un contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța. "Proiectul «Mrini Eye Hospital» a venit ca o confirmare a necesității serviciilor de înaltă calitate. Stabilirea unui diagnostic corect nu se poate realiza decât după ce pacientul trece printr-un program complet de investigații, iar noi mizăm pe munca și investițiile majore pe care le-am depus în cadrul spitalului, a explicat dr. Fildis Mrini, medic specialist radiolog, managerul general al spitalului. 


Intervenții chirurgicale inovatoare 


Și proiectul Mrini nu se oprește aici. Spitalul Privat de Oftalmologie are în vedere diversificarea investigațiilor medicale și a serviciilor chirurgicale oftalmologice prin crearea unui departament de chirurgie vitreo-retiniană, cât și extinderea capacității și menținerea calității actului medical prin actualizarea continuă, din perspectivă tehnologică și științifică. "Avem în vedere acest departament care va crea posibilitatea realizării unor intervenții extrem de complexe, de care foarte mulți pacienți au nevoie astăzi. De altfel, prioritar pentru noi este să îi facem pe pacienți să înțeleagă diferența dintre o simplă prescripție de ochelari și intervențiile chirurgicale oftalmologice care le redau șansa unei vieți normale și diferența dintre un diagnostic superficial și unul realizat într-un mod profesionist", a explicat dr. Hicham Mrini, medic specialist oftalmolog, direc-torul Spitalului Privat "Mrini Eye Hospital". 


Specialiști de renume vor opera în spital  


Încă de la inaugurarea spitalului, dr. Monica Pop - medic primar oftalmolog, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, prezentă la eveniment, s-a arătat extrem de încântată de serviciile pe care spitalul le va oferi pacienților. Mai mult, medicul susține că va începe și o colaborare cu medicii constănțeni. "Experiența îmi permite să susțin că acest spital se încadrează în cele mai înalte standarde de medicină oftalmologică și că reprezintă un pas uriaș pentru toți acei pacienți care băteau drumul până în Capitală pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Pe lângă asta, mă bucur să văd că specialiștii «Mrini Eye Hospital» au realizat un cadru primitor și relaxant pentru ca pacienții să nu mai simtă stresul și presiunea care apar în cazul intervențiilor chirurgicale și al internării. Mai mult, sunt deschisă unei colaborări cu mai tinerii mei colegi din cadrul acestui spital", a declarat dr. Monica Pop.


Comentează știrea

patitul
25 noiembrie 2013
servicii oftalmologice in constanta

cred ca are dotare,medici la nivelul dotarii nu vor fi.

X
25 noiembrie 2013
Y

Aparatura da medici buni nu .Am fost la ei,mi-au dat ochelari si tot nu vedeam bine,au spus ca nu am nimic ,nu imi trebuie nici operație.Am plecat la Bucuresti .M-au văzut doi medici si ambii au pus diagnostic CATARACTA. Trebuie operație de implant cristalin.

X
25 noiembrie 2013
Y

Aparatura da medici buni nu .Am fost la ei,mi-au dat ochelari si tot nu vedeam bine,au spus ca nu am nimic ,nu imi trebuie nici operație.Am plecat la Bucuresti .M-au văzut doi medici si ambii au pus diagnostic CATARACTA. Trebuie operație de implant cristalin.

Oana
25 noiembrie 2013
So fast?

Ai fost la ei acum de cand au deschis ?? Adica saptamana asta ? Si te-ai si dus la Bucuresti? Asa de repede?

Răspuns la: Y
Adăugat de : X, 25 noiembrie 2013
Aparatura da medici buni nu .Am fost la ei,mi-au dat ochelari si tot nu vedeam bine,au spus ca nu am nimic ,nu imi trebuie nici operație.Am plecat...
const
26 noiembrie 2013
plzzz????

nu fiti ridicoli,cataracta este cea mai usoara patologia de depistat in oftalmologie !! macar mintiti frumos

Mihai.B.
29 noiembrie 2013
DECE EYE HOSPITAL

Nu inteleg de unde moda asta in Romania... Intre idiotii de la televiziune cu "Breaking News-ul" si asa zisii investitori care dau nume mai "bling-bling" institutiilor deschise de domniile lor....(in speranta ca vor atrage snobii care pun botul la tot felul de terminologii scoase din context la noi , IN ROMANIA.. Dupa valul de "EL CASTELO" ,Fattoria , si toate bodegile din Mamaia ,(menite sa atraga capasunarii care nu mai stiu romaneste dupa 6 luni de stat in patru labe si fac munca Marocanilor din Spania) acum nu putem avea pur si simplu o clinica oftalmologica - "OCHII CARE NU SE "VEDE" SE UITA" ? pentru milioanele de Vanghelie de pe meleagurile Dobrogene ? Sincer

Popescu Tudora
26 octombrie 2015
Nou pacient Mrini C.ta.

Am fost la un control de specialitate, am probleme de vedere si am fost placut impresionata de felul cum s-au purtat ... Am o noua programare, ca sa stabileasca; daca si cand ma opereaza de cataracta. Oricum am capatat deja incredere! Urmeaza sa mai scriu mesaje dupa.... Toate cele bune tuturor din clinica, T. Popescu

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7614 secunde