CAZ INCREDIBIL LA CONSTANȚA. Pacienta cu infarct ținută 4 ore în sala de așteptare a Spitalului, UMILITĂ din nou de doctori: "M-au dat afară din Spital"

47584
15
CAZ INCREDIBIL LA CONSTANȚA. Pacienta cu infarct ținută 4 ore în sala de așteptare a Spitalului, UMILITĂ din nou de doctori:
"Caz revoltător la Constanța: viața unei constănțence de 47 de ani atârnă de un fir de ață, după ce a fost lăsată să zacă pe holurile Spitalului Județean Constanța timp de patru ore, deși a ajuns la urgențe după ce a suferit un infarct. Într-un final, după ce au consultat-o, medicii constănțeni au trimis-o de urgență cu elicopterul la un spital din București. Era prea târziu pentru ei să mai facă ceva".


Toate acestea se întâmplau în urmă cu aproape doi ani, în Spitalul Județean Constanța. Pacienta - Vasilica S. a fost salvată până la urmă de medicii din Capitală și după săptămâni de spitalizare s-a întors acasă, la Constanța. A suferit atunci mai multe intervenții chirurgicale, i-au fost montate stenturi și a primit interdicția de la medici de a se reîntoarce la serviciu. Din păcate, Vasilica a trebuit, azi, să dea din nou piept cu sistemul sanitar din Constanța.


Nevoită să facă un Test de Efort pentru comisia medicală de pensionare pe caz de boală (recomandarea doctorului curant a fost ca acest Test să se facă musai în Spitalul Județean din cauza stării de sănătate precare a pacientei), femeia a fost pur și simplu dată afară din Spitalul Județean Constanța de medicul cardiolog Elena Tudor. Motivul: "Mi-a zis că mă prefac, că nu am avut niciun infarct și să mă duc la privat. Pur și simplu m-a umilit pentru că nu eram pacienta ei".


Click mai jos pentru a citi continunearea





Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Spaga si impostura
1 august 2016
asta e regula la sjuc

Majoritatea doctorilor de aici sunt incompetenti, spagari si nesimtiti. Nu merita decat o flegma intre ochi.

cuipi
1 august 2016
vai de noi !

Apropo Denis,simulacrul de doctor mai lucreaza la urgenta ?Ar fii pacat pentru ca este emblematic pentu urgenta dar si pentru SJU Cta

Mare incompetenta
1 august 2016
Afara afara

Dar cum sa facem ca atunci cand avem o problema mai mare de sanatate sa ajungem repede la Bucuresti? Doar inlocuirea salvarilor cu elicoptere

Au dat-o afara ca sa se duca tot la ei dar in privat.
1 august 2016
asta nu e conflict de interese?

Asta se intampla cand diplomele sunt cumparate iar astia sunt pe dinafara.

BarbaSan
1 august 2016
Pacienta cu infarct ținută 4 ore

Credeti ca numai la Constanta ? E peste tot !

!!!
1 august 2016
Nu sunteți corecți

1). Domnule ziarist, acum doi ani - ca și acum dealtfel - SCJU Constanța nu făcea parte din programul național de infarct. Nu este numai cazul respectivei paciente. Nefiind inclus de ministerul sănătății în acest program, spitalul, prin cardiologii de aici nu poate face multe - din păcate - pentru cei cu infarct. 2). SCJU Constanța are statut de SPITAL DE URGENȚĂ!!! Există un protocol acolo! Dacă nu ești urgență - adică dacă nu intri prin UPU - nu poți merge pe orice secție după bunul tău plac să soliciți un test de efort (că așa ți-a solicitat comisia de pensionare). S-ar putea ca în momentul în care meficul îți face ție testul de efort să vină pe secție o urgență. 3). Timp de 2 ani de zile de la intervenție, pacienta cu starea de sănătate "precară" care "atârnă de un fir de ață" ce a făcut? Având stenturi și poate by-pass-uri nu a mers la niciun control cardiologic?!? Cred că defapt pentru a evonomisi niște bani - costul testului de efort - a acceptat propunerea de a merge în spital. Nu poți veni din ambulator să siliciți examene sau analize medicale pe o secție din spital, după bunul plac. Există Policlinică sau privat.

C.zaporojan
2 august 2016
@nu sunteți corect

Buna seara, In primul rând, nu știu cât mai are rost sa vorbim de protocoale sau proceduri atât timp cât uitam sa fim oameni. Un pacient ajuns cu infarct in UPU si ținut 4 ore in sala de așteptare.... Despre ce urgentă vorbim, ce protocoale se aplica? Știți care a fost reacția medicilor la 20 min după ce au preluat cazul? Nu avem ce sa ii mai facem. Încercam sa o trimitem la București poate reușesc cei de acolo sa facă ceva. Medicii din București s-au crucit cand au vazut ca a ajuns la ei după 12 ore de la infarct. Nu știu ce ar mai fi de comentat sau ce protocoale ar mai putea fi invocate. Despre situația de astăzi... Va pun o întrebare căci este clar ca sunteți din sistem. Ce ar putea face un pacient in condițiile acestea? Veți citi in ediția de maine toata povestea. Seara buna va doresc!

Irina
2 august 2016
Gresesc daca ma adresez cu domnule doctor? !!!

Acum un an a decedat mama prietenei mele careiai s- a facut in urma unui infarct o interventie aici, in Constanta la spitalul judetean, dar mult prea tarziu, deoarece medicul de garda o d- na doctor cand a vazut si- a pus haina pe ea ca pleaca si nu are timp,noroc ca a avut nepoata in Bucuresti ,care a inceput sa se agite si a venit aici medic de la un spital de- acolo si a operat- o. Spunea prietena mea ca il auzea pe medicul din Bucuresti cum striga la " bravii nostri doctori" " Sunteti niste incompetenti, pana cand o sa tot venim sa va aratam ce sa faceti!" Si asta in varianta in care s- a tot facut reclama sectiei de cardiologie cu dotarile moderne la ultimele standarde pe care le are SJC. Oare cand vom avea si noi parte si de medici de calitate nu numai de sectii???

Răspuns la: Nu sunteți corecți
Adăugat de : !!!, 1 august 2016
1). Domnule ziarist, acum doi ani - ca și acum dealtfel - SCJU Constanța nu făcea parte din programul național de infarct. Nu este numai cazul...
Radu
2 august 2016
Caricaturi de doctori

Astia nu sunt DOCTORI, ci macelari. Se plang ca sunt numiti "spagari nenorociti". Exact asta sunt. Toate leprele care au terminat facultatea de medicina cu spaga si relatii au ajuns doctori in spitalele judetene. Cum sa faca astia treaba buna? Restul de absolventi pe bune au taiat-o in strainatate, deoarece toate locurile in spitale sunt ARANJATE in functie de cine e taticul, mamica si cati bani au. Romania = Bangladesh. Sa mai aud vreunul ca macaie, ca ii dau cu tigaia in cap pana isi revine.

Sarmis
2 august 2016
G

Gazetari de 2 lei. Mâncători de cacat.

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4837 secunde