Câte E-uri conțin chipsurile

1612
1
Câte E-uri conțin chipsurile - chipsuri-1321291857.jpg
Cele mai multe dintre alimentele care se găsesc în magazine conțin E-uri. Unele dintre acestea sunt considerate inofensive, dar majoritatea sunt nocive pentru organismul uman, dacă sunt consumate timp îndelungat. Printre cele mai contestate alimente cu E-uri periculoase sunt chipsurile.
Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România a realizat un studiu comparativ al celor mai cumpărate chipsuri de pe piața românească, în vederea stabilirii numărului de E-uri pe care acestea le conțin. Specialiștii au analizat etichetele a aproximativ 50 de sortimente de chipsuri, iar o singură companie a refuzat publicarea rezultatelor. Cele mai multe E-uri, șapte, au fost descoperite la patru sortimente de două mărci diferite.
Peste 20 de produse conțineau între unu și șase aditivi alimentari, iar 18 dintre acestea nu aveau în compoziție nici unul. Lista integrală a studiului se poate consulta accesând pagina de internet www.teste-comparative.ro.

Comentează știrea

Aster Phoenix
20 aprilie 2012
Despre chipsuri

Trebuie sa recunosc,am fost un mare consumator de chipsuri.Insa de la o vreme,am inceput sa mananc din ce in ce mai putine.Spre marea mea uimire am observat ca incep sa mananc mai multa mancare sanatoasa,de care ma feream cand consumam regulat.Sfatul meu:renuntati la chipsuri toti cei care consuima asa ceva,chiar daca n-o faceti dintr-o data.Si mie mi-a fost greu,dar acum nici nu le mai simt lipsa.O sa vedeti ca pe masura ce va adaptati noului vostru stil de viata,sanatatea voastra o sa se imbunatateasca considerabil.Toate cele bune!:)

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Social : Țepe cu produse tradiționale
Pagina a fost generata in 0.2255 secunde