Cât costă mini-vacanța de 1 mai la Sanatoriul Balnear Mangalia

444
1

Articole de la același autor

În perioada 30 aprilie - 3 mai, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia devine un loc de relaxare, atât pentru constănțeni, cât și pentru turiștii care aleg să petreacă mini-vacanța de 1 Mai pe litoral.

Astfel, pentru această perioadă, complexul balnear oferă cazare completă, în regim hotelier, pentru toți cei care își doresc o vacanță de neuitat.

"În perioada 30 aprilie - 3 mai, Sanatoriul Balnear și de Recuperare Mangalia își deschide porțile pentru cei care își doresc câteva zile de relaxare. Pentru 499 de lei, constănțeni sau turiști deopotrivă pot beneficia de servicii în regim de pensiune, fără tratament de specialitate. După această perioadă de vacanță, vom pregăti și ofertele pentru sezonul estival, cu prețuri avantajoase la cazare și tratament", a precizat Viorel Pascaru, directorul Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia. 

Comentează știrea

rodica
26 aprilie 2015
proiect

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Aprilie 2015
Stire din Sănătate : Reguli noi la acreditarea spitalelor
Pagina a fost generata in 1.1906 secunde