Apel urgent către constănțeni. O fetiță de doar zece zile are nevoie de sânge

36529
15
Apel urgent către constănțeni. O fetiță de doar zece zile are nevoie de sânge - birocratiapoateucideuncopilbolna-1503474715.jpg

Articole de la același autor

O fetiță ce abia s-a născut a suferit o intervenție chirurgicală, iar acum are nevoie de transfuzii de sânge, însă Centrul Regional de Transfuzii de Sânge Constanța (CRTS) nu dispune de grupa de sânge de care are nevoie micuța Andreea Teodora. Toți cei care aveți grupa de sânge O1 negativ puteți să o ajutați prin donare la CRTS. Nu ezitați, în asemenea momente, transfuziile de sânge sunt vitale.


"Apelez cu o mare rugăminte. Avem nevoie urgent de sânge grupa O1, negativ. Este pentru nepoțica mea Andreea Teodora Sima, neonatologie. Are 10 zile, a suferit o intervenție chirurgicală și are nevoie urgent de transfuzie, iar centrul nu are pe stoc. Vă mulțumesc", a declarat mătușa fetiței. 


Comentează știrea

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Petcu Mihaela Georgiana
23 august 2017
Donare sânge ptr Sima Andreea Teodora

Bună ziua,eu vreau sa-i donez micuței Andreea sânge, având Rh negativ și grupa 01...eu sunt în baza lor de date,am mai donat tot ptr un caz de genul....vreau sa o ajut pe micuța. ...Eu sunt din Cernavoda,dacă se poate as vrea sa donez aici la noi ca nu pot ajunge la Constanța din cauza serviciului.....Va mulțumesc și sănătate micuței. ....

Clicinschi adriana
23 august 2017
Donare

As putea sa îi donez eu am 01 rh negativ sunt din cta... Am și eu doi copii și nu îmi pot imagina Cum este sa treci printr suferință as putea sa ai ajut eu da mie frica k nu am donat sânge deloc și nu știu nici Cum se procedează.

maria
24 august 2017
popa

Micuta mai are nevoie de singe? In Năvodari se poate dona?

Andreea
24 august 2017
Am grupa de sange 01 neg

Buna ziua ! In Mangalia se poate dona sange pentru fetita ?

Daniel hasan
24 august 2017
Buna ziua..

Buna ziua!mai are nevoie aceasta fetita de sange?

Gheorghe Adrian
24 august 2017
Donare

Am 01 rh pozitiv...pot dona pentru ea?

Vali Papatanasiu
24 august 2017
Donare Andreea

Se poate dona in continuare. Pentru detalii, sunati la Centrul de Transfuzii. Fetita inca are nevoie de sange.

LILIANA STAN
28 august 2017
DONARE

MAI ARE NEVOIE MICUTA DE SANGE?

Wulan Sari
12 octombrie 2017
imprumut

Buna, Sunteți locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. la tot personalul sau persoane, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor financiar de urgență imediat sau de stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, credite personale, credite auto, credite de afaceri / investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să gândesc la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: [email protected]. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: [email protected]. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.

Loana George
12 octombrie 2017
imprumut

O zi buna, Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți gata să obțineți împrumut de capital de la băncile locale / alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut sau de finanțare pentru orice motiv, cum ar fi * Imprumut personal * Împrumut de afaceri * Împrumut de capital propriu * Împrumut de consolidare a datoriei Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: Mrs. Loana George ([email protected])

15 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4808 secunde