Anunț important de la Ministerul Sănătății. Care sunt cele mai noi tehnologii medicale

99
Anunț important de la Ministerul Sănătății. Care sunt cele mai noi tehnologii medicale - florianbodog-1488894310.jpg

Articole de la același autor

Ministrul sănătății, prof. dr. Florian Bodog, participă astăzi, 7 martie 2017, la a 4-a Conferință și Expoziție MEDinISRAEL care are loc la Tel Aviv. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente, dedicat celor mai noi tehnologii medicale, unde sunt expuse aparatură medicală și aplicații IT destinate îngrijirii sănătății. Organizatorii acestei conferințe și expoziții sunt Institutul Israelian pentru Cooperare Internațională și Export, în cooperare cu Ministerul Economiei și Industriei, Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Externe.


MEDinISRAEL reunește peste 300 de companii israeliene implicate activ într-o gamă largă de aplicații medicale. În cadrul expoziției vor fi prezentate dispozitive portabile și aplicații pentru telefoane mobile, instrumente de diagnosticare on-line, realitate virtuală pentru pregătire, tratament și recuperare, soluții pentru eficiența activității spitalelor.


Cu acest prilej, ministrul sănătății, prof. dr. Florian Bodog, va avea o întâlnire bilaterală cu omologul său israelian Ya`akov Litzmann. De asemenea, ministrul Florian Bodog, se va întâlni și cu grupuri de investitori din Israel în vederea stabilirii unor căi de colaborare în domeniul medical.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4315 secunde