Andi Moisescu: "Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic"

2980
4
Andi Moisescu:

Articole recomandate

Olivia Steer s-a pronunțat public împotriva vaccinării și mai nou... a mamografiilor. Olivia Steer invocă în sprijinul teoriilor sale diverse studii, opinia ei influențând numeroase persoane. Olivia Steer nu are însă niciun medic printre susținători.

"Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule", a declarat Andi Moisescu pentru revista "Plafar", întrebat despre reacțiile stârnite de afirmațiile lui Steer, scrie ziarulring.ro.

Comentează știrea

ion
23 septembrie 2016
cine mai e si-asta

Urat sa intri asa cand e vb de o tragedie ca sa ai si tu acces la lumea vedetelor...Iar pe el il credem om serios...

Moisica
23 septembrie 2016
a luat

o jigodie de nevasta.

Dreaq
23 septembrie 2016
Sotia

Poate doamna ar mai trebui sa citeasca niste almanahe sa invete rolul vaccinarilor in eradicarea unor boli epidemice fatale. Poate citeste ca fara vaccinari ar abea sanse de 40% sa fi crapat in primii ani de viata nemaiavand astfel ocazia sa isi dea astazi cu parerea. Poate realizeaza ca orice parinte inconstient, incurajat de semidocti ca dumneaei, pune in pericol pe altii din jur. Poate invata sa mai taca din gura si sa nu propovaduiasca studii facute de toti ineptii si sectantii.

marian lavru
23 septembrie 2016
vaccinuri

Ce crezi, Andi, oare am fost dintotdeauna un popor de mârlani? Sau, cum ar fi mai usor de suportat, ne-a transformat secolul trecut...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Monden : Andi Moisescu suferă de o boală grea
Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Monden : Noua pasiune a lui Andy Moisescu
Pagina a fost generata in 0.29 secunde