Ajută-l pe Robert să zâmbească! S-a născut cu o anomalie gravă a gurii

1789
Ajută-l pe Robert să zâmbească! S-a născut cu o anomalie gravă a gurii - robertonline-1475563183.jpg

Articole de la același autor

Robert, un băiețel de numai 2 luni, s-a născut cu o anomalie gravă a buzei și a cerului-gurii și mama lui îl hrănește cu foarte mari dificultăți. Bebelușul trebuie să fie supus la 3 intervenții chirurgicale pentru a-i fi corectate defectele, însă costurile depășesc situația financiară a părinților: 6.000 de Euro.

"Când am auzit că băiețelul nostru are o anomalie la guriță, parcă a cazut cerul pe noi. Eram atât de deznădăjduiți încât nu știam ce să facem, unde să mergem. Am căutat pe Internet clinici care ne-ar putea ajuta copilul să se facă bine, însă majoritatea erau din străinătate, iar costurile erau foarte mari. Într-o noapte, am descoperit un forum în care mai mulți părinți discutau despre acest diagnostic și despre cum au fost operați cu succes copiii lor, la noi în țară, la costuri mult mai mici decât am găsit noi. M-am interesat unde au fost operați, am pus mână pe telefon și am sunat la Centrul de Excelență pentru Chirurgia Malformațiilor Feței din Europa Centrală și de Est din Timișoara pentru a cere mai multe informații. Reprezentații clinicii mi-au pus la dispoziție și fotografii pre și post operatorii, iar rezultatele erau uimitoare. Am luat decizia pe loc să ne îndreptăm către Timișoara", declară Valentina Meu, mama lui Robert.

În sprijinul acestora a venit Asociația "Salvează o inimă", care a demarat de urgență o campanie de strângere de fonduri pentru a-i reda zâmbetul lui Robert, iar până în momentul de față s-au strâns peste 2.000 de Euro.

Donațiile pot fi realizate online, cu ajutorul unui card sau prin Paypal, accesând site-ul https://salveazaoinima.ro/campaigns/robert-meu/ sau prin transmiterea unui SMS de 2 Euro, la 8832, cu textul "Robert". De asemenea, donațiile pot fi făcute și în conturile bancare ale Asociației "Salvează o inimă": RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei), RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în Euro), RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1716 secunde