ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA SPITALULUI JUDEȚEAN. IMAGINI ȘOCANTE. Pacient bătut și legat de pat pentru că a refuzat tratamentul

7084
10

Articole de la același autor

Scene horror din Spitalul Județean ne sunt împărtășite pe un site de socializare de un pacient care a fost legat de pat pentru că a refuzat tratamentul. Acesta are vânătăi pe tot corpul.


"Cam așa pățești în Spitalul Județean din Constanța dacă refuzi justificat să iei un medicament: ești înjurat, bătut și legat de pat de Zip Security. Așa am pățit eu", scrie bărbatul care susține că a fost maltratat în spital.



Vom reveni cu amănunte!


Comentează știrea

M
11 august 2016
X(

Poate a fost legat pentru ca era agresiv si ii punea in pericol pe ceilalti colegi de camera,inclusiv pe doctori. Putea pur si simplu sa plece pe semnatura daca nu era de acord cu respectivul tratament,care mai mult ca sigur a fost administrat urmand pasii protocolului spitalului. Decat sa riste un malpraxis doctorul respectiv ca nu a vrut acest personaj sa isi ia tratamentul si sa apara un alt articol despre cat de incompetenti sunt medicii de la noi consider ca au procedat cum trebuia.

unu'
11 august 2016
bugetarii...

tot timpul cer... cer si cer... si evident, fura de rup, dar nu ajunge unul in puscarie, nu se recupereaza paguba niciodata... munca si salariul, sunt invers proportionale, doar hotia din banii statului creste si in fiecare an... pana cand? ne pleaca medicii? de ce scolarizeaza gratuit statul , din banii tuturor acesti sacali? caci doar 20-30% sunt cu adevarat medici, restul sunt talhari "undercover" de la paznic la dictor, toti au buzunare largi, unul nu traieste din salar, care oricum e mare pt munca depusa ! stiti ca sunt asistente in acest spital judetean ,care ridica 4000 lei net ? spaga lunara depaseste salariul... nesimtirea fata de pacienti, la fel... pana cand ??? sa plateasca taxe si impozite DOAR BUGETARII , asa ar fi corect !

Anonim
11 august 2016
......

In caz k nu stii acea persoana este intr-un scaun cu rotile deoare ce are semi pareza. Ce rau putea sa faca acel om medicilor sau colegilor de camera?

M
11 august 2016
.

Daca nu ai observat am inceput propozitia cu un "poate". In acest articol nu mentiona acest lucru.

Mirc
11 august 2016
Crime împotriva populației care nu puteau fi imaginate în trecut și care azi sunt făcute de firme ale terorii cu borfași de stradă care au doua clase primare făcute la fără frecvență.

Problema extrem de gravă este că firma de pază din acest spital (spital care ar trebui să se numească Bastilia), este o firmă de tîlhari criminali cu legitimație care au ca unic scop favorizarea tîlhăriilor care se fac de personalul din Bastilia împotriva populației. Singura preocupare a cadrelor medicale e să-i îndrume pe oamenii care vin la spital către cabinetele lor particulare; în caz contrar îi tratează ca pe paria. Nu mai vorbesc de atrocitățile care se întîmplă la morga Bastiliei, atrocități despre care s-a mai scris și care depășesc orice putere de imaginație. Rog pe această cale ziarul Cuget Liber să aducă în continuare informații asupra acestui caz strigător la cer.

T
11 august 2016
Raspuns

Pacientul care reclama aceste fapte suferă de boli psihice.Refuza sa recunoască acest fapt si el și familia,motiv pentru care refuza sa ia tratamentul adecvat.A fost legat deoarece își făcea rău singur,s a automutilat. Înainte sa faceți un reportaj ar trebui sa faceți o ancheta sa vedeți cum stau lucrurile și nu sa aduceți injurii personalului medical,care se confrunta zilnic cu tot felul de "personaje"

Răspuns la: ......
Adăugat de : Anonim, 11 august 2016
In caz k nu stii acea persoana este intr-un scaun cu rotile deoare ce are semi pareza. Ce rau putea sa faca acel om medicilor sau colegilor de camera?
x man
11 august 2016
vulnerabilitate

Doar l-a batut si atat?

T
12 august 2016
Răspuns la Anonim

Si a facut rau singur ,s a lovit singur de pat și noptiera , este paralizat de la brâu în jos,dar de la brâu în sus este sănătos, mai puțin la cap.Are nevoie disperata de ajutor.

Răspuns la: Raspuns
Adăugat de : T, 11 august 2016
Pacientul care reclama aceste fapte suferă de boli psihice.Refuza sa recunoască acest fapt si el și familia,motiv pentru care refuza sa ia...
T
12 august 2016
Răspuns la articol

Sigur cei de la ZIP dacă bat pe cineva nu lasă urme , ca sa nu fie reclamați. Dar este ușor sa faci acuzații...

Gogu
15 august 2016
M, esti "medic", nu?

Domnule "M", pe ce lume traiesti? Esti unul din acei asa zici medici, care au trecut prin scoala precum porcul prin mocirla. Nu iti este rusine sa faci astfel de strigaturi?

Răspuns la: X(
Adăugat de : M, 11 august 2016
Poate a fost legat pentru ca era agresiv si ii punea in pericol pe ceilalti colegi de camera,inclusiv pe doctori. Putea pur si simplu sa plece pe...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4565 secunde