Acord pe doi ani cu Organizația Mondială a Sănătății

298
Acord pe doi ani cu Organizația Mondială a Sănătății - acord-1323200935.jpg
Ministerul Sănătății din România a semnat, ieri, un acord de colaborare pentru următorii doi ani cu Biroul Regional pentru Europa al Organizației Mondiale a Sănătății pentru anii 2012-2013.
Parteneriatul vizează politica europeană de sănătate pe termen lung privind bolile, promovarea sănătății și a unui stil de viață sănătos, siguranța sănătății și a mediului, cercetare și inovare în domeniul sănătății, precum și consolidarea sistemelor sanitare și a sănătății publice, informează Ministerul Sănătății printr-un comunicat remis, ieri, presei.
Totodată, acordul își propune introducerea în sectorul sanitar de instrumente noi care să faciliteze accesul la produsele medicale și tehnologiile specifice.
Conform datelor transmise de ministerul de resort, în ceea ce privește securitatea sănătății la nivel național și regional, România va încerca să găsească metode pentru a implementa Regulamentul Sanitar Internațional, dar și pentru a spori gradul de pregătire în cazul epidemiilor, sau al pandemiilor, cum ar fi gripa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Sănătate : Sosesc peste 200 de ambulanțe noi
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Bugetul pentru Sănătate, mai mare cu 13%
Pagina a fost generata in 0.3281 secunde