"Ziua Comunei Lumina", eveniment așteptat de toți locuitorii. Ce artiști vor fi prezenți

409

Articole de la același autor

Primăria și Consiliul Local Lumina organizează, în perioada 7-8 mai, "Zilele Comunei Lumina". Evenimentul a ajuns la ediția a IX-a.


Ca în fiecare an, acțiunea își propune să adune laolaltă toți locuitorii comunei, oferind activități dedicate copiilor, tinerilor, dar și bătrânilor, precum și un spectacol pe cinste cu artiști renumiți.


Drept urmare, pe scena special amenajată vor urca Ansamblul de dansuri folclorice "Luminițe Dobro-gene", format din copiii din localitatea Lumina și instruiți de Elena Dordea. Alături de ei se vor mai afla Ansamblul folcloric "Dobrogeanca" din localitatea Ovidiu și Ansamblul Folcloric "Vanghelismo" din Mihail Kogălniceanu. În plus, vor mai evolua Ansamblul de Dansuri "Armânamea" din localitatea Ovidiu, Ansamblul de dansuri grecești "Astras", dar și ansamblul de dansuri al Comunității Rușilor-Lipoveni din Constanța.


Pe lista artiștilor invitați în acest an la "Zilele Comunei Lumina" să încânte spectatorii se află nume celebre ale muzicii românești, precum Maria Ciobanu, Gelu Voicu și formația "Nemuritorii". Varietatea stilurilor muzicale o aduce prezența pe scenă a lui Ionuț Galani, cunoscut deja pentru repertoriul său de muzică grecească și colaborarea sa cu Ansamblul de Dansuri "Asteria". Totodată, pe scenă va mai urca artistul de muzică etno-dance Aurel Moldoveanu, Mihai Trăstariu, dar și îndrăgita artistă Daniela Gyorfi.


În altă ordine de idei, în cadrul evenimentului ce marchează "Ziua Comunei Lumina" vor fi organizate Crosul Primăverii, dar și cel dedicat cicliștilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9269 secunde