Zanfir Iorguș: "Meritul femeii în administrația publică locală nu este recunoscut la justa lui valoare"

357
Vineri, în sala de conferințe a Sanatoriului Balnear Mangalia a avut loc manifestarea "Femeia - reper moral pentru prezent și viitor", organizată de Fundația "Callatis", în colaborare cu Centrul Cultural H.D.U.
La eveniment au participat peste 200 de doamne și domnișoare din toate domeniile de activitate din Mangalia. Invitați de onoare ai serii au fost Nicoleta Savin, senior editor "Evenimentul zilei", Cristina Guseth, director General Freedom House România, Irinel Cristu, președinte al Oamenilor de Afaceri București, precum și deputatul Zanfir Iorguș, președintele de onoare al Fundației "Callatis".
Organizatorul manifestării și președinte al "Fundației Callatis", dr. Laura Condur, afirmă că a ales tematica femeii drept reper moral pentru că, "într-o societate românească zbuciumată, într-o lume agitată, în care nu mai găsim răspunsuri la foarte multe întrebări, o întâlnire pentru minte, inimă și suflet poate fi un moment extrem de plăcut și un prilej de a identifica modelele feminine demne de urmat".
Referitor la tema abordată la manifestarea organizată de Fundația "Callatis", deputatul Zanfir Iorguș ne-a precizat că succesul majorității proiectelor derulate în decursul carierei sale s-a datorat femeilor: "Colaboratoarele mele din politică și din administrația publică locală sunt cele cu ajutorul cărora am reușit să finalizez o bună parte a proiectelor din Mangalia. Este păcat că, la ora actuală, meritul femeii în administrația publică locală nu este recunoscut la justa lui valoare".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Cine e viceprimar la Mangalia?
Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mangalia suferă de frig în continuare
Pagina a fost generata in 0.3355 secunde