Edilul Cristian Radu:

"Vom demara un program de modernizare a școlilor"

218
1

Articole de la același autor

Primarul Cristian Radu intenționează să acceseze un proiect cu ajutorul căruia toate școlile să fie reabilitate. Printre altele, el a spus că, la nivelul Primăriei Mangalia se lucrează la documentația pentru atragerea unor fonduri europene destinate reabilitării tuturor unităților de învățământ din localitate. 


"În bugetul UE 2014-2020 sunt fonduri speciale pentru renovarea școlilor. Am demonstrat până acum că știm să atragem bani europeni în Mangalia și vă asigur că anul viitor vom demara un amplu program de modernizarea a clădirilor unităților de învățământ", a mai spus edilul Cristian Radu. 


Pe de altă parte, edilul a spus că mai există și alte proiecte cu impact pozitiv asupra școlilor și liceelor din oraș. El a precizat că, în această toamnă vor începe lucrările la o sală de sport, care va fi construită la Școala nr. 2, urmând ca în primăvara anului viitor să fie realizat un obiectiv similar la Școala nr. 3 din Mangalia.


Comentează știrea

rodica
25 noiembrie 2015
oferta job

Avem urgent nevoie de colaboratori pentru activitate usoara la domiciliu! Se lucreaza in timpul liber, part-time, circa 2 sau 3 ore pe zi. Cerem cunostinte minime de navigare pe internet, si cel putin studii medii. Cereti acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.444 secunde