Viorel Cataramă, în cursa pentru șefia PNL. Ce proiecte are

204
1
Viorel Cataramă, în cursa pentru șefia PNL. Ce proiecte are - viorelcatarama2-1495039586.jpg

Articole de la același autor

Liberalul Viorel Cataramă și-a depus candidatura la președinția PNL cu moțiunea "Politica națională - Calea liberală. #Restart", context în care a anunțat că își dorește să aibă succesul lui Donald Trump și că, dacă va fi ales, partidul va fi de acord cu căsătoriile homosexuale.

"Mi-am depus candidatura la președinția PNL depunând în acest sens o moțiune cu 101 semnături. Susținerea mea se bazează pe cei care cred în mine, aflați în linia a doua, care susțin adoptarea în mod necondiționat a unei ideologii de dreapta. Eu sunt un om independent. Eu, în acest moment, plec mai bine un pic decât a plecat Donald Trump în America. Îmi doresc să am succesul pe care l-a avut Donald Trump în America, pentru că știu că asta e calea de urmat - nu mai trebuie să facem compromisuri, ci trebuie să ne asumăm ideologia și să luptăm pentru ideologia noastră și pentru electoratul nostru. Eu sunt un mic Trump al PNL în acest moment. Deocamdată, activitatea mea se desfășoară în PNL, iar PNL are ca obiectiv susținerea președintelui Iohannis pentru obținerea unui nou mandat", a declarat Viorel Cataramă.

El și-a prezentat moțiunea cu care candidează la șefia PNL, arătând că susține anularea tuturor ajutoarelor sociale pentru persoanele apte de muncă, privatizarea integrală a învățământului superior, privatizarea spitalelor, cu excepția celor de urgență, și a sistemului asigurărilor sociale, reducerea birocrației și a personalului bugetar, scoaterea statului din administrarea economiei, susținerea sistemului privat și a exporturilor, adoptarea unei pensii minime pentru bătrâni de 200 de euro, măsuri de sancționare pentru părinții care își neglijează copiii, adoptarea euro ca monedă, acordarea de facilități fiscale pentru biserică numai pentru acțiunile caritabile.

În plus, Cataramă a mai spus că dacă va fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale și cu adopțiile de copii de către aceste familii. 

Totodată, el a adăugat că, dacă va câștiga șefia PNL, îl va susține pe președintele Klaus Iohannis "în mod necondiționat".

Viorel Cataramă va intra în competiția pentru șefia PNL cu Ludovic Orban și Cristian Bușoi. 

Comentează știrea

MIHAI
18 mai 2017
CATARAMA LIBERTINUL

Viorel Catarama ,care se vrea sa fie Trumpul romanesc , lasa impresia ca ar putea sa opreasca declinul liberalilor , desi ne indoim ca va putea drege ceva . Prin declarata sa , Catarama demonstreaza ca a inteles ce inseamna doctrina liberala : capitalism , afaceri , libertatea daca se poate nelimitata a individului sub toate aspectele si un stat slab menit doar sa-i apere pe cei bogati , pe afaceristi , pe politicianisti , adica ceea ce se numeste " statul ciomag ". Daca incercam sa analizam care a fost si este contributia lui Catarama la politica liberala , judecand dupa rezultatele obtinute de PNL , putem deduce ca este egala cu zero .Putem spune ca a stat pasiv asteptand momentul in care in chip de mic Trump sau mic Napoleon sa apara ca salvator al libertinismului in Romania . Atentie la siretenia cu care isi expune intentiile . El zice ca " deocamdata " activitatea lui se desfasoara in PNL , de unde deducem ca daca va interveni ceva , adica daca nu va fi el presedinte , sau se va supara ca vacarul pe sat si va pleca in alt partid , ceea ce la noi este absolut normal . Declaratia ca sprijina legalizarea hosexualitatii si adoptia de copii de catre acestia , nu ne surprinde . Moralitatea acestui Catarama o depaseste pe cea a lui Tariceanu , cel putin in privinta relatiilor cu femeile . Cine vrea amanunte despre Catarama , sa caute pe internet si se va convinge ca acest Catarama ar fi mai bun ca patron de bordel politic si nu numai .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0443 secunde