Victor Ponta: PSD a fost confiscat de un lider cu mentalitate de tip Traian Băsescu

190
Victor Ponta: PSD  a fost confiscat de un lider cu mentalitate de tip Traian Băsescu - ponta2-1501516236.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Victor Ponta consideră că Partidul Social Democrat a fost confiscat de un lider care doar aplică modul de conducere și mentalitatea de tip "Traian Băsescu".

"În urmă cu 18 ani (pe când Liviu Dragnea era președinte al PD Teleorman și susținător înfocat al lui Traian Băsescu la Primăria capitalei) un foarte tânăr Gabi Oniga se înscria în PSD la Cluj (acolo unde pentru un tânăr să spui că ești la PSD era un act de curaj egal cu nebunia)! Zilele trecute Gabi Oniga a fost exclus din PSD de către un pitecantrop politic pus de Dragnea în fruntea Organizației Cluj (plus deputat) pe criteriul că este mai analfabet și mai slugarnic decât ultimul consilier local din Teleorman! În urmă cu peste 20 de ani (pe când Liviu Dragnea era prefect PD al județului Teleorman) intră în PSD Sorin Grindeanu. A fost exclus din partid de Liviu Dragnea și gașca sa pe motiv că nu e obedient! Pot continua cu aceste exemple dacă cineva de bună credință mai are nevoie să fie convins că PSD a fost confiscat de un lider care doar aplică modul de conducere și mentalitatea de tip Traian Băsescu - evident sprijinit oportunistic de câteva tovarășe și câțiva tovarăși pentru care contează doar funcția pe care o primesc de la ‘Don Livio’ ca plată pentru serviciile lor", a scris fostul premier pe pagina de Facebook.

În context, acesta a susținut că PSD nu mai este "un partid modern" și că o construcție politică nouă ar putea fi o alternativă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.199 secunde