Victor Ponta își face fundație. De ce se teme Liviu Dragnea

226
2
Victor Ponta își face fundație. De ce se teme Liviu Dragnea - victorpontaisifacefundatie-1452266575.jpg

Articole de la același autor

Fostul premier Victor Ponta își înființează o fundație care se va numi "Asociația Black Sea Regional Cooperation Projects 2020". Actele au fost deja depuse la Judecătoria Sectorului 5 pe 15 decembrie. 


Printre cei care îi vor sta alături lui Victor Ponta, se numără Nicolae Bănicioiu și Daniel Constantin în calitate de vicepreședinți, dar în board-ul noii organizații non-guvernamentale sunt așteptați și alți foști miniștri. Potrivit Digi 24, fundația se va axa pe proiectele internaționale. Inițiatorii susțin că nu va avea o componentă politică. 


Cu toate acestea, conform unor surse din partid, inițiativa lui Victor Ponta nu este însă văzută bine de liderul PSD Liviu Dragnea, deoarece acesta se teme că Victor Ponta i-ar lua mulți oameni din partid pentru a-l urma la fundație. Din acest motiv, se pare că fostul șef al PSD ar fi amenințat cu excluderea din partid, la fel ca în cazul lui Mircea Geoană. 


Aceleași surse au precizat că Liviu Dragnea va cere partidului să tranșeze situația la Comitetul Executiv de la sfârșitul lunii ianuarie. Victor Ponta își va lansa pe 14 ianuarie fundația.


Comentează știrea

Pontălău
9 ianuarie 2016
Fundație

Am făcut "săpături" și am aflat că fundația lui Pontălău se va ocupa cu verificarea politicienilor cu diplome "dottore copy-paste" !

DODO
9 ianuarie 2016
FUNDatia PONTA

asta dca nu mai poate toca banii de la buget, il maninca palmele si vrea sa tepuiasca prin chestia asta, destul de opaca. Concret cu ce se ocupa si mai ales care este sursa banilor nu ne-am lamurit .Oricum nici naiba nu mai are incredere in el Stie ceva Dragnea de vrea sa-i puna frina, ca daca a fi fost ceva frumos ar fi cistigat chiar indirect si partidul lor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.331 secunde