Victor Ponta către Vasile Blaga: "Acum vă mai place, băieți?"

356
2
Victor Ponta către Vasile Blaga:

Articole de la același autor

Fostul premier Victor Ponta îi transmite lui Vasile Blaga, pus sub control judiciar de DNA, un mesaj extrem de acid, însoțit de termenul "ghinion".


"Dacă mai există vreun fraier în România care nu a înțeles încă îi explică "Vuvuzeaua" Cotroceniului - se face loc pentru Cioloș (vrea nu vrea) să "salveze" PNL!!! Ludovic Orban nu a înțeles să facă loc la Capitală în primăvară și ați văzut că a pățit-o / Vasile Blaga nu a înțeles în toamnă și a pățit-o și el! Aviz altor inconștienți! Orban și Blaga erau susținători vehementi pentru "anchetele penale" bazate doar pe denunțuri "smulse cu japca" atunci când era vorba de Dragnea, Tăriceanu sau Ponta - acum vă mai place, băieți?!?! Sau credeați că o să intrați prin spate ca martori ca Alinuța?!?! Ghinion", a scris Ponta pe Facebook. 


Comentează știrea

coman
29 septembrie 2016
copil

Ponta un copil tampit !

MIHAI
29 septembrie 2016
TORNA , TORNA FRATRE

In politichia romaneasca are loc un fenomen foarte interesant , care , credem noi , nu are loc decat in Romania . Furam impreuna , da cand e vorba de rasoundere incercam sa scapam rutnandu- printr-o turnatorie pe care n-o vedem nici la condamnatii de drept comun . Se dovedeste inca o data , ceea ce afdirma economistul si politicianul din perioada interbelica , Manoilescu : acesti oameni nu au caracter , si pe deasupra mai sunt si lasi . Aceasta turnatorie ne convine . Acttiunea de deratizare se desfasoara ceva mai rapid . Dar , pentru clasa asa zis politica , vor fi si alte urmari in vikitor . Urmasii celor in cauza , turnatii si turnatorii se vor dedica vendetei politice si vor urma exemplul celor de astazi , a imbatranitilor in rele . Exista si varianta ca urmasii celor de azi vor trage niste invataminte si vor gasi metode perfectionate de coruptie . Orice este posibil atata timp cat Statul ramane vaca de muls a profitorilor de toate categoriile .

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Victor Ponta, sfătuitor pentru PRU
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Vasile Blaga, audiat la DNA
Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Eveniment : Vasile Blaga, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 1.8944 secunde