Viceprimarul Luminița Vlădescu a dezbătut bugetul localității cu cetățenii din Medgidia

189
Viceprimarul Luminița Vlădescu a dezbătut bugetul localității cu cetățenii din Medgidia - medgidiadezbatere-1490290139.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Medgidia au organizat, recent, dezbaterea publică ce a avut ca teme bugetul local de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pentru anul 2017, al SC Apollo Ecoterm SRL Medgidia, pentru anul 2017 și aprobarea modificării și completării statutului Municipiului Medgidia, precum și aprobarea înființării Clubului Sportiv Medgidia. 


Dezbaterea a fost prezentată de viceprimarul municipiului, Luminița Vlădescu. 


"Obiectivele care au stat la baza realizării bugetului sunt reprezentate de creșterea volumului finanțărilor prin atragere de fonduri UE și de la bugetul de stat, și asigurarea funcționării normale a tuturor activităților administrației publice locale din Medgidia, conform nevoilor și dorințelor cetățenilor. Municipiul Medgidia a estimat un buget de 100.857.450 lei, din care: surse proprii 22.053.610 lei (din impozite și taxe locale), 55.763.643 lei - sume defalcate din TVA și impozit pe venit, buget de stat PNDL: 23.040.197 lei (asfaltare străzi). Bugetul pe 2017 vine cu noutăți în sensul susținerii și încurajării tinerilor să obțină rezultate bune la învățătură, să se implice în activități sociale, și susține cuplurile tinere și vârstnice prin alocarea unor sume oferite de administrația locală la căsătorie, la nunta de argint și de aur", a explicat viceprimarul Luminița Vlădescu. 


Totodată, ea a explicat că societatea Apollo Ecoterm SRL își propune să realizeze venituri în valoare de 6.637.000 lei. În ceea ce privește statutul municipiului, actuala administrație dorește ca patronii spirituali ai municipiului Medgidia să fie, începând din acest an, Sfinții Apostoli Petru și Pavel. 


Ultimul punct dezbătut a fost aprobarea înființării unui club sportiv în Medgidia. Acesta ar urma să aibă ca obiectiv principal de activitate selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale și atingerea performanței sportive. Drept urmare, se dorește înființarea secțiilor de fotbal, arte marțiale, arte marțiale de contact, judo, handbal, rugby, ciclism, baschet, șah, lupte, gimnastică, gimnastica ritmică, scrimă, fotbal-tenis, dans sportiv, sportul pentru persoane cu nevoi speciale, sportul pentru toți, tenis de câmp. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5479 secunde