Veste bună pentru operatorii economici. Primăria Constanța a simplificat unele proceduri

235
Veste bună pentru operatorii economici. Primăria Constanța a simplificat unele proceduri - vestebunaautorizatiibun-1490202393.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Serviciului Autorizare Agenți Economici din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au o veste bună pentru operatorii economici care au fost autorizați în anii anteriori. Astfel, potrivit administrației publice locale, vizarea pentru anul 2017 se face în baza unei proceduri simplificate, pentru următoarele acte administrative: aviz program de funcționare, autorizație de funcționare pentru desfășurarea activității de alimentație publică, autorizație de funcționare pentru desfășurare de activități recreative și distractive. Actele necesare pentru vizare sunt cerere/formular tip, declarație pe propria răspundere, copie după avizul program de funcționare/autorizația de funcționare pentru desfășurarea de activități de alimentație publică/autorizația de funcționare pentru desfășurare de activități recreative și distractive - emise anterior și dovada achitării taxei de viză.


Pentru operatorii economici care dețin complex hotelier și au fost autorizați în anii anteriori pentru activitatea de cazare, alimentație publică sau alte activități conexe din cadrul complexului hotelier, se va emite un singur act administrativ, respectiv autorizație de funcționare. Pentru această operațiune este nevoie de o cerere, declarație pe propria răspundere, avizul program de funcționare/autorizația de funcționare pentru desfășurarea de activități de alimentație publică/autorizația de funcționare pentru desfășurare de activități recreative și distractive – emise anterior, în original, și dovada achitării taxelor aferente.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9124 secunde