În perioada sărbătorilor de iarnă

VESTE BUNĂ! Autovehiculele de până la cinci tone ar putea circula pe podul de la Agigea

889
1
VESTE BUNĂ! Autovehiculele de până la cinci tone ar putea circula pe podul de la Agigea - podagigea3-1385493452.jpg

Articole de la același autor

Situația executării lucrărilor la podul de la Agigea și a celui care se construiește la Poarta 10 Port este ținută sub control de prefectul Eugen Bola. În cursul zilei de ieri, sub conducerea prefectului Eugen Bola, la sediul Prefecturii Constanța, a avut loc ședința cu privire la stadiul lucrărilor de execuție a obiectivului de investiții de utilitate publică: "Pod rutier la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagră și lucrări aferente infrastructurii rutiere și de acces în portul Constanța". 


La întâlnire, au fost prezenți reprezentanți ai Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, SC Luca Way SRL și SC Apolodor Comimpex SRL București. Din discuțiile purtate, a reieșit că data finalizării podului va fi 15 iunie 2014. În același timp, autoritățile vor acorda sprijin constructorului, pentru reducerea timpului de depozitare a betonului special în cife, pe perioada temperaturilor scăzute. S-a stabilit astfel că utilajele cu beton special se vor prezenta câte două în punctele de traversare canal și vor avea prioritate, cu condiția preanunțării momentului de sosire la gabară. În continuare, s-au desfășurat discuții referitoare la lucrările de reparații care se efectuează la podul Agigea de pe DN 39, km 8+988. 


La discuții, au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța, Com-paniei Naționale Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, RA Drumuri și Poduri Județene Constanța, Inspectora-tului de Poliție al Județului Constanța, SC Iptana SA, Bilfinger Baugesellschaft m.b.H. Wien - Sucursala Voluntari și The Louis Berger Group, INC. Cei prezenți au analizat stadiul lucrărilor executate pe fiecare hobană în parte și necesarul de executat astfel încât, începând cu perioada sărbătorilor de iarnă, să se permită traversarea podului pentru autovehicule de până la cinci tone. 


Drept urmare, s-a stabilit că Poliția Rutieră va intensifica controalele pentru ca autovehiculele de mare tonaj să respecte rutele ocolitoare convenite și să nu circule pe traseul rezervat autoturismelor. Totodată, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA va sprijini RA Drumuri și Poduri Județene Constanța cu două utilaje de deszăpezire pentru rutele ocolitoare stabilite. De asemenea, la întâlnire s-a mai hotărât ca deszăpezirea podului de la Agigea și a bretelelor adiacente să se asigure de constructor. 


Comentează știrea

cetatean
27 noiembrie 2013
o ce veste minunata

ce dracu mai fata asta e veste "ar putea circula " -vestea s-o comunici conducatorilor auto cand vei sigura ca se va circula, dar iti garantez ca niciodata pana la anul -astia nu stiu sa faca decat sedinte peste sedinte munca nexam-daca o sa mai tina asa podul cu traversatul pe jos sau cu microbuzul eu ii voi strange de gat pe aia care nu ne lasa sa trecem podul ca m-am cam saturat urca -coboara si inghesuiala- bataie de joc

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : Podul Agigea, închis astăzi
Pagina a fost generata in 0.5657 secunde