Vasile Dîncu: Am finalizat proiectul Codului administrativ

290
Vasile Dîncu: Am finalizat proiectul Codului administrativ - vasiledancu-1476719616.jpg

Articole de la același autor

Proiectul Codului administrativ al României a fost finalizat și include un capitol referitor la incompatibilități, care "luminează" o parte din ceea ce era ambiguu în legislație până în prezent, a afirmat, ieri, vicepremierul Vasile Dîncu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.


"Am finalizat acest proiect, este în analiză internă. MDRAP a terminat în principiu toate observațiile. Urmează să vă trimitem Codul administrativ și dumneavoastră pentru aviz, pentru discuții, pentru observații și să-l punem în discuții interministeriale", le-a transmis Vasile Dîncu participanților la reuniunea Adunării Generale a Asociației Municipiilor din România, organizată luni la un hotel din București.


Dîncu a spus că a lucrat bine la realizarea acestui Cod cu Agenția Națională de Integritate și cu alte instituții din domeniul reglementării juridice.


"Vreau să spun că, spre surpriza mea plăcută, am lucrat destul de bine și cu Agenția Națională de Integritate și cu alte instituții din domeniul juridic, al reglementării juridice, astfel încât în acest cod cred că există un capitol de incompatibilități care este destul de clar și care cred că luminează o parte din ceea ce era ambiguu în legislație până acum și cred că va fi un ghid foarte bun pentru activitatea viitoare din zona administrației", a precizat Dîncu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5743 secunde