USR: Dragnea și Grindeanu se luptă pe pixul PNDL

163
USR: Dragnea și Grindeanu se luptă pe pixul PNDL - cristianghinea-1497943880.jpg
Una dintre mizele importante ale războiul intern din PSD este controlul asupra "pixului de alocare a resurselor bugetare" prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), se arată într-un comunicat al Uniunii Salvați România (USR).


"Confirmarea acestei mize politice a venit de la premierul Sorin Grindeanu, care a demis, duminică, toți secretarii de stat și pe secretarul general din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, astfel încât ministrul demisionar Sevil Shhaideh, apropiată a lui Liviu Dragnea, să nu mai aibă acces la pixul PNDL", relevă sursa citată.


Potrivit acesteia, USR a avertizat constant că liderii PSD sacrifică interesele de dezvoltare durabilă, pe termen mediu și lung, ale României pentru interesele private ale unui grup minuscul din partid care dorește acces la resursele bugetare, pentru a controla politic si administrativ societatea românească.


"Dezvoltarea României, cu fonduri europene sau cu fonduri naționale, presupune muncă, planificare, coerență și proiecte serioase. Astfel, multe țări din Uniunea Europeană au astăzi autostrăzi, mediu privat economic funcțional și administrație eficientă. PSD a inventat Pixul lui Dragnea ca să mimeze dezvoltarea: fără planificare, fără proiecte serioase, doar după bun plac politic. Dau bani primarilor pe criterii politice, iar din acești bani se fură o parte pentru partid. Singura care lipsește la bilanț este doar dezvoltarea", a spus Cristian Ghinea, deputat USR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5379 secunde