George Lipoveanu:

"UNPR îi va comemora pe eroii care au decedat în accidentul aviatic de la Tuzla"

180

Articole de la același autor

Președintele UNPR Constanța, George Lipoveanu, a anunțat că, sâmbătă, de la ora 12.00, o delegație a partidului pe care îl reprezintă va participa la slujba de comemorare a victimelor accidentului aviatic de la Tuzla petrecut în urmă cu cinci ani.

"Sâmbătă, la Cimitirul Eroilor din Constanța va avea loc o slujbă de comemorare a celor decedați în tragicul accident ce a avut loc la data de 5 iulie 2010. I-am cunoscut personal pe acei eroi și nu-i voi uita niciodată. În semn de recunoștință pentru ei și familiile lor o delegație a UNPR Constanța va aprinde lumânări și va depune o coroană de flori", a declarat pentru "Cuget Liber", liderul UNPR Constanța, George Lipoveanu.

În urmă cu cinci ani, 14 oameni s-au urcat în avionul Antonov 2. Zece militari ai forțelor navale și patru de la Școala de Aplicație pentru Forțele Aeriene de la Baza Boboc. Doar doi s-au salvat, maistrul militar Marius Nazare și căpitanul Daniel Bâlsanu. Ceilalți 12 nu s-au mai întors la cei dragi.

Martorii spun că aparatul a început să piardă din altitudine la scurt timp de la decolare, după care, s-a prăbușit la câteva sute de metri de pistă și a luat foc. Din cei 14 pasageri, 11 au fost arși de vii în incendiul izbucnit imediat după impactul cu solul, în timp ce unul a murit la spital.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că aparatul de zbor s-a prăbușit din cauza unei defecțiuni tehnice și a supraîncărcării, însă rudele victimelor nu vor să accepte aceste explicații și au cerut redeschiderea dosarului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6716 secunde