Unde vă puteți distra vara acestea la Cernavodă

487
2
Unde vă puteți distra vara acestea la Cernavodă - axinte-1373021140.jpg

Articole de la același autor

Week-endul acesta se va da startul sărbătorilor de vară la Cernavodă. Săptămâna aceasta, în zilele de 5,6,7 iulie, orașul va găzdui Caravana lui Axinte, care va aduce o mulțime de artiști pentru a-i încânta pe cernavodeni. Nume precum Nicoleta Luciu, Antract, Uni-k, Mariana Stan, Vali Vijelie, Nicu Paleru, vor urca pe scena stadionului Ideal și îi vor încânta pe cernavodeni. 

De pe scenă nu va lipsi nici Axinte, care va asigura zâmbetele audienței prin parodiile sale și multe alte momente comice. Caravana de artiști va fi însoțită și de caravana de comercianți, ale căror standuri cu produse vor încânta cernavodenii cu mititei, bere rece, dulciuri de casă, colaci secuiești, vată pe băț și multe alte bunătăți.

Spectacolul va debuta vineri 5 iulie, la orele 18.00, atunci când stadionul Ideal va îmbrăca haine de sărbătoare. Cernavodenii trebuie să știe că există surprize pregătite și pentru cei mici. Tobogane, jocuri cu lumini, baloane și trenulețe sunt doar câteva dintre atracțiile menite să-i încânte pe copii. Evenimentul oferit de Caravana lui Axinte se va încheia duminică seara, alături de un minunat foc de artificii.

Cernavodenii se vor bucura săptămânal de spectacole și zile de sărbătoare. Administrația Publică Cernavodă a pregătit o mulțime de surprize cultural-artistice și nu numai.

După Caravana lui Axinte, week-endul următor, în Piațeta orașului va avea loc prima ediție a Galelor Folk din Cernavodă. Toți iubitorii de muzică bună sunt invitați să participe Vineri 12 iulie și sâmbătă 13 iulie, începând cu orele 20:00, și chiar să cânte alături de trupe precum Arhaic, Grup Poze cu Sunet, grup Folk Antic și nu numai.

În acele zile, toți comercianții vor avea ocazia să își instaleze gratis tonetele cu bere, mici și multe alte produse.

Evenimentul va fi urmat de distracțiile oferite de tabăra de la Capidava, între 2 și 11 august, unde vor fi artiști precum Traian Minune, Sorin Repanovici, Nicu Dobre, care vor interpreta șlagăre dispărute și old school disco. Evenimentul va fi urmat de tradiționalele Zile ale Orașului, care vor avea loc în perioada 12-16 august și care se vor încheia cu Festivalul de Muzică Ușoară Axiopolis, la care vor participa copii talentați de toate vârstele.

Comentează știrea

3
26 iulie 2013
carmen mocanu - in memoriam

Fato, Ultimul paragraf e fictiune pura. In afara de perioada taberei nimic nu e real. Ce vrei sa faci? Vrei sa trimiti manelistii intr-o academie pentru tineret? :) cred ca cineva va avea parte de geamuri sparte. Uita-te in jos, acum! Aha, stiu ca te-ai uitat. Acum mai uita-te odata. Acolo jos, te situezi tu in topul jurnalistilor, lipita de podeaua la care te holbezi. Acum CALCA!

YYKMKshwZfaaYb
30 septembrie 2014
qNYiPyHbUw

UVLOUU fabuladjqiyk, [url=http://wealwuftbfvt.com/]wealwuftbfvt[/url], [link=http://xovmgcujgygq.com/]xovmgcujgygq[/link], http://xkfbqlhnqycc.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4313 secunde