UDTTMR a început pregătirile pentru organizarea unui nou congres

347
2
UDTTMR  a început pregătirile pentru organizarea unui nou congres - udttmr2-1489327657.jpg

Articole de la același autor

Membrii Consiliului Reprezentanților al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco - Musulmani din România (UDTTMR) s-au întrunit, recent, în ședință, la sediul central al uniunii.

La întâlnire, au fost prezenți 92 din cei 103 membri ai Consiliului Reprezentanților. Pe ordinea de zi a ședinței, s-au regăsit următoarele puncte: informarea Consiliului Reprezentanților cu privire la hotărârea instanței din data de 3 martie 2017 în dosarul 1071/212/2016, demararea formalităților în vederea pregătirii și organizării Congresului UDTTMR, confirmarea componenței Biroului Executiv al UDTTMR, precum și adoptarea unei declarații privind dezavuarea tentativelor de scindare a comunității tătare. Potrivit reprezentanților UDTTMR, toate deciziile s-au luat în conformitate cu prevederile statutului.

Reamintim că, la începutul lunii martie, instanța de judecată a anulat hotărârea Congresului UDTTMR organizat în luna ianuarie a anului trecut și astfel s-a revenit la vechea conducere. În plus, UDTTMR trebuie să organizeze în scurt timp un nou congres pentru alegerea forului suprem. 

Comentează știrea

Ghita
13 martie 2017
Continuitatea ilegalităților la UDTTMR în interes personal și de trib

Exista o hotarare definitiva si irevocabila a instanței din data de 3 martie 2017 în dosarul 1071/212/2016 care ANULEAZA absolut toate forurile de conducere ale Udttmr alese in congresul din 9 ianuarie 2016 (presedinte, vicepresedinti, consiliul reprezentantilor). Din punct de vedere statutar si legal, cei care s-au intrunit nu pot reprezenta Consiliului Reprezentanților al Udttmr si deci nu pot demarara formalitățile în vederea pregătirii și organizării unui Congres. Tot ce incearca sa faca la Udttmr Gelil este lovit de nulitate. Tatari, pana cand va mai lasati prostiti?

Sunay
13 martie 2017
Pleaca acasa, Gelil! Acasa, cocosatilor din asa zis consiliu al reprezentantilor!

Din pacate, Gelil nu stie sa piarda si sa-si asume infrangerea si situatia dezastruaza la care a adus tatarii din Romania. El si cocosatii lui din CR tarasc comunitatea intr-o mocirla. Se continua cu practici ilegale, nestatutare, care vor fi anulate din nou de tribunal. Gata, ajunge, acasa Gelil!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5768 secunde