Traian Băsescu s-a decis. Va candida la Parlamentare

246
3
Traian Băsescu s-a decis. Va candida la Parlamentare - traianbasescu-1476111715.jpg
Președintele PMP, Traian Băsescu, a confirmat duminică seara că va candida la alegerile parlamentare, motivând că încă mai are energie și un grad de încredere în sondaje mai mare decât a liderilor liberali.

"Decizia mea din punct de vedere personal e luată, voi candida", a afirmat fostul șef de stat la B1tv, spunând că mai așteaptă cercetarea sociologică care este în executare pentru a i se confirma că nu face rău PMP candidând.

"Foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamnă că înainte de a anunța public candidatura nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să vedem dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aș fi util, dar eu vreau să mă conving și științific. Pe de altă parte, experiența pe care am acumulat-o poate fi utilă României", a declarat Traian Băsescu.

"Încă am energie", a motivat el, adăugând că deși are o imagine erodată, posedă o experiență "uriașă" și un grad de încredere în sondaje mai mare decât a liderilor liberali. Băsescu a admis că structurile PMP s-au îmbunătățit după fuziunea cu UNPR și a subliniat că alegerile din decembrie sunt despre lideri.

Comentează știrea

MIHAI
11 octombrie 2016
O PARERE

Sunt destui cetateni alegatori care nu-si pot imagina ce va insemna ca Basescu sa ajunga premier in viitorul guvern . Vom asista la fapte si evenimente greu de imaginat acum . Cu experiernta pe care o are , acest batran vulpoi politic va incerca si va reusi sa-si spele pacatele si sa dea politicianistilor o lectie binemeritata , si pe multi ii va raspopi . Asta doar cu conditia ca electoratul sa nu faca prostia istorica sa se pomeneassca cu Dragnea premier sau cu Ponta . In fond nu avem ce pierde , doar sansa de a vedea ca , in sfarsit , lucrurile au inceput sa se miste spre mai bine . Cred ca merita sa incercam . Nu trebuie sa ne temem de Basescu , ci de unii din PMP ca Palaz care se vor vedea calare pe cai mari si carora le vor manca ovazul si -i va transforma in gloabe .

O parere
11 octombrie 2016
Nu cred

Cu acest om,dar si cu Ponta sau Dragnea va trebui sa semnam un pact de coabitare.Fara coabitare nu merge.Eu te pocnesc,tu ma tolerezi.Eu te injur,tu zambesti.Eu imi ridic fusta,tu imi fotografiezi fundul.Eu iti fac un denunt,tu imi arati "pasarica".Spectacol.Asa e doctrina la ei.Actorii americani sunt ca niste glume proaste pe langa politicienii romani.Ne place.

Răspuns la: O PARERE
Adăugat de : MIHAI, 11 octombrie 2016
Sunt destui cetateni alegatori care nu-si pot imagina ce va insemna ca Basescu sa ajunga premier in viitorul guvern . Vom asista la fapte si...
Doru
11 octombrie 2016
O epava ...

Basescu este si inutil si toxic si degeaba vorbitor de banalitati ! Vrea in parlament pentru a avea imunitate in fata dosarelor numeroase deschise de catre procurori . Nu va scapa !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.333 secunde