Traian Băsescu: Repunerea în funcție a directorilor școlari care au picat concursul, o ticăloșie

214
Traian Băsescu: Repunerea în funcție a directorilor școlari care au picat concursul, o ticăloșie - traianbasescu-1483979149.jpg

Articole de la același autor

Liderul PMP, Traian Băsescu, trage un semnal de alarmă spunând că ministrul Educației, Pavel Năstase, și secretarul de stat Liviu Pop repun pe funcții 3.509 directori de școală care au picat concursul, caracterizând demersurile o "ticăloșie".


"Ticăloșia fără limite de la Ministerul Educației Naționale. Unul din cele mai importante lucruri pe care le-a făcut Mircea Dumitru - fostul ministru al educației - este legat de organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director de școală. Rezultatul concursului a fost că 3.509 directori puși de PSD nu au luat examenul și nu mai pot ocupa funcția de director de școală. Ce fac, prin dispoziții date în teritoriu noii demnitari de la educație, Liviu Pop și Pavel Năstase? Nici mai mult nici mai puțin, îi repun pe funcții pe cei 3.509 directori care au picat examenul și îi anunță pe cei 5.405 care au luat examenul de director că sunt doar interimari, deci, oricând înlocuibili. Și să vedeți ce urmează cu doctoratele", a transmis Traian Băsescu.


Reacția fostului șef de stat vine după ce, zilele trecute, secretarul de stat în Ministerul Educației, Liviu Pop, a anunțat că, pe funcțiile de director și director adjunct, rămase vacante după validarea rezultatelor concursului, pot fi numite și persoanele care până la organizarea acestuia au ocupat aceste funcții și nu au participat la concurs sau au participat, dar nu au fost admise.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6033 secunde