Traian Băsescu: "Iohannis a pus PSD cu spatele la zid"

420
1
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Președintele PMP, Traian Băsescu, spune că șeful statului, Klaus Iohannis, "a jucat ireproșabil" politic pentru aducerea în situație dificilă a PSD. 


"I-a jucat pe pesediști. Aroganți ca întotdeauna, când câștigă ei devin aroganți a doua zi. Sunt umili până când câștigă. Și Dragnea a crezut că toată lumea e a lui și e bărbatul numărul 1 al țării. Corect sau incorect, atenție, corect sau incorect, Iohannis i-a jucat pas cu pas până i-a pus cu spatele la zid. Asta e realitatea", a spus Traian Băsescu, întrebat cum privește mișcările politice făcute de președintele Klaus Iohannis în ultima perioadă. 


El a apreciat că "transformarea" șefului statului ține și de "niște sfătuitori mai buni". 


"Iohannis a jucat ireproșabil cartea punerii la colț a PSD-ului, a jucat perfect. Eu sunt un consumator de joc politic, nu mai sunt un făcător de joc politic, dar președintele a jucat, din punctul lui de vedere, ireproșabil. Nu știu ce s-a întâmplat, dar a jucat ireproșabil pentru aducerea în situație dificilă a PSD-ului, dar pe mâna PSD-ului, pe greșelile lor, pe indiferența lor, pe convingerea lor că dacă au luat 45% în alegeri le ține de cald. Eu cred că dacă îi cauți azi în orice sondaj nu au la încredere mai mult de 20%", a mai spus Băsescu.


Comentează știrea

PICTORUL SEVER. I.
8 februarie 2017
DA

ASA ESTE NEA TRAIANE. BINE JUCAT. TU RAMAI SINGURUL POLITICIAN DE VALOARE DIN TARA. LE STI CU EXTERNELE SI INTERNELE. IOHANNIS AR TREBUI SA-SI CALCE PE MANDRIE SI SA TE IA CA CONSILIER PRINCIPAL.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Februarie 2017
Stire din Politică-Administrație : Iohannis, prezent în Parlament
Pagina a fost generata in 1.055 secunde