Traian Băsescu: "E inadmisibil gestul lui Dragnea!"

232
3
Traian Băsescu:

Articole recomandate

Fostul șef al statului, Traian Băsescu, spune că premierul Victor Ponta va fi în situația de a lua aprobări de la PSD pentru orice. Băsescu a continuat seria criticilor și la adresa președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, afirmând că este inadmisibil ca acesta să le ceară miniștrilor să aibă un anumit comportament.

Referindu-se la solicitarea lui Dragnea către miniștrii social democrați, de a nu mai merge la TV să comenteze divorțuri, Băsescu a afirmat: "Este clar că premierul Ponta va trebui să ia aprobări de la partid de acum înainte pentru orice. Eu nu aș fi ajuns niciodată în această situație. Dar are și Ponta o responsabilitate. Numai la declarația asta i-aș fi lăsat lui Dragnea Guvernul: «Ia-l, nene». Sau i-aș fi spus: «Nenică, vezi tu Palatul ăsta? Se numește Victoria! Ia-l, ia demisia de aici». Numai că Ponta nu poate să demisioneze pentru că e greu de crezut că Iohannis mai desemnează prim-ministru de la PSD. Și PSD nu vrea să piardă guvernarea".

Comentează știrea

rex
31 iulie 2015
"lichelul" tot lichea

Mafiotul sef, in loc sa fie inchis intr-o cusca, pentru beneficiile aduse Romaniei si romanilor, latra in fiecare zi aiurea si prosteasca, Luluta vegheaza sa nu i se intample nimic mafiotului!

iancu
31 iulie 2015
Castiguri online!

Castiguri online! Cea mai buna cale! Castiga acum bani! Totul e legal si rapid! Asiguram contract de comision si toata instruirea necesara! Nu e nevoie sa construiesti retele de oameni! Start rapid, cu rezultate consistente! Informeaza-te acum! Cere detalii la adresa de email: [email protected]

ben
1 august 2015
Oportunitate ce nu treb...

Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Iulie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ponta nu mai vrea să fie premier
Pagina a fost generata in 1.3384 secunde