Traian Băsescu: "Am o singură boală, am boală pe hoți!"

238
3
Traian Băsescu:

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că îi autorizează pe cei zece medici care i-au făcut vizita medicală anuală să dea relații oricărui ziarist interesat despre starea sa de sănătate, șeful statului susținând că are o singură boală, și anume "boală pe hoți".  "Autorizez cei zece medici din comisia care s-a format în anul acesta, când s-a făcut vizita medicală, deci public îi autorizez să dea relații oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a președintelui", a anunțat Traian Băsescu. El a precizat că un post de televiziune a coborât atât de jos în propaganda de denigrare, încât a aflat de la televizor despre atacuri cerebrale, despre internări la Spitalul Militar din București, la Fundeni, la Viena. "Nu a existat niciun astfel de incident de sănătate, cel puțin în cei zece ani, nu știu după ce îmi termin mandatul", a mai spus Băsescu. Președintele a continuat: "Pot să vă spun că am o singură boală, am boală pe hoți, și asta nu se tratează!". Președintele a făcut declarația la Aeroportul Internațional "Henri Coandă", înainte de plecarea la Summitul Asia - Europa (ASEM) de la Milano. Postul România TV a relatat, miercuri seară, că președintele Băsescu ar avea semnele bolii Parkinson, că ar fi avut două atacuri cerebrale și că, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv în străinătate.




Comentează știrea

Sergiu
17 octombrie 2014
Las-o moale!

Eu cred ca Basescu este imun la boala asta cu hotia,pentru ca e inconjurat de hoti si nu a dat semne ca s-ar simti rau,decat cand i se reprosa asta. Nu muncitorii si taranii au furat si distrus tara,dovada fiind aprecierea de care se bucura prin strainatate,acolo fiind chiar platiti cu salarii,nu cu burse de supravietuire in saracie. Basescu si altii ca el sunt bolnavi grav de hotie,tradare si minciuna.

iz
17 octombrie 2014
Ce TAREEE

Eu cred ca are boala pe El ! Cam ce poate sa ia cu el ? Cu manere mai dichisite eventual ! HOTIE ! MEGAOMANIE ! MINCIUNA !

iulia
19 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Băsescu are boala puterii"
Pagina a fost generata in 0.568 secunde