Trădare în PNL? Consilierul Rezeanu a votat alături de PSD, împotriva colegilor liberali

361
Trădare în PNL? Consilierul Rezeanu  a votat alături de PSD, împotriva colegilor liberali - rezeanu-1490976779.jpg

Articole de la același autor

Moment de uluială în ședința de Consiliu Local Municipal Constanța de vineri, după ce liderul grupului consilierilor locali liberali, Romeo Rezeanu, a votat alături de PSD împotriva colegilor PNL. Mărul discordiei l-a reprezentat un proiect de hotărâre privind acordarea pachetului anual cu rechizite școlare cu ocazia începerii cursurilor, precum și a cadourilor prilejuite de sărbătorile de iarnă pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța.

În dezbaterea acestui proiect, consilierul local PNL Cristina Văsii a declarat că aceste ghiozdane cu rechizite și cadouri ar trebui acordate celor care într-adevăr au nevoie de ele și nu la grămadă, chiar și copiilor cu o situație financiară foarte bună acasă, evitându-se astfel o risipă de bani publici. Mai mult, a spus aceasta, cu banii economisiți, Primăria ar putea să susțină unitățile de învățământ în asigurarea pazei școlilor, suportată în momentul de față de părinți. "Cred că le-am fi de mai mare ajutor părinților dacă i-am scuti de plata pazei școlilor decât dacă le-am da acest ghiozdan. Propun să amânăm acest proiect și să îl fundamentăm mai bine", a declarat Cristina Văsii.

Primarul Decebal Făgădău a anunțat că nu își retrage proiectul, trecându-se la votare lui. Surpriză însă: consilierii PSD, cei ai PMP și consilierul liberal PNL Romeo Rezeanu au votat pentru acest proiect, în timp ce ceilalți consilieri liberali s-au abținut. Asta în condițiile în care Rezeanu este și liderul consilierilor locali PNL.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3856 secunde