Tăriceanu: Vom avea întâlniri săptămânale ale coaliției de guvernare

169
2
Tăriceanu: Vom avea întâlniri săptămânale ale coaliției de guvernare - calinpopescutariceanu6-1499783425.jpg

Articole de la același autor

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că liderii coaliției de guvernare vor avea întâlniri săptămânale.

"Am convenit cu colegii din coaliție, precum și cu premierul să avem întâlniri regulate săptămânale, la care vom stabili o agendă cu diferite subiecte. Și, lunar, vom face chiar o evaluare a modului în care deciziile pe care le-am luat sunt implementate atât la nivelul Executivului, cât și la nivelul Legislativului. Am discutat câteva chestiuni importante: primul ministru ne-a informat în legătură cu o serie de decizii care au fost luate și implementate la nivelul Guvernului, care pentru mine și colegii mei sunt foarte importante, cum ar fi deblocarea a nu mai puțin de nouă miliarde de lei pentru proiecte de infrastructură la Ministerul Transporturilor, proiectul care este foarte avansat și urmează să fie lansat în dezbatere publică al parteneriatului public-privat, evaluarea pe care urmează să o prezinte MF în legătură cu Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții", a detaliat Tăriceanu.

El s-a declarat mulțumit de reuniunea coaliției, prima în formulă lărgită după instalarea noului Guvern. 

Comentează știrea

Conștiința vie.
12 iulie 2017
NU, TRIBALIZĂRII.

ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUȘINE PENTRU DEMOCRAȚIE!

sever
13 iulie 2017
mare noutate.......

ca si când pana acum nu va intalneati ,dar in secret, voi curvele tariceanu-dragnea,sa va scormoniti creierii pt a gasi tot felul de "legi" prin care sa faceti ce va taie capul fara sa fiti vulnerabili.sunteti niste javre de care poporul roman nu are nevoie. de când sunteti "prieteni" si aliati ati facut mai mult rau ROMANIEI decat toti incapabilii si hotii in ultimii 30 de ani. sper sa va intalniti la puscarie si apoi la cimitir in scurt timp.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.566 secunde