Tăriceanu, la BBC: Regret să spun asta, dar justiția din România nu este independentă

167
1
Tăriceanu, la BBC: Regret să spun asta, dar justiția din România nu este independentă - bzvrocalinpopescutariceanujpgmce-1486374966.jpg
Călin Popescu-Tăriceanu a lansat un atac la adresa justiției într-o declarație pentru BBC, care publică un articol pe tema situației din România.


"Regret că trebuie să spun asta, dar sistemul juridic din România nu este independent, iar aceasta este în mod limpede problema care trebuie abordară în viitor. DNA și serviciile secrete sunt percepute ca instituții care nu respectă cadrul legal, sunt corupte ele însele, și sunt folosite ca pârghii importante în lupta politică din România", le-a spus Tăriceanu jurnaliștilor britanici.

Liderul ALDE a mai declarat că acțiunile Guvernului și felul în care au fost comunicate a fost stângace, dar insistă că au fost bine intenționate.

BBC notează că declarațiile șefului Senatului sunt diametral opuse față de cele ale șefei DNA Laura Coduraț Kovesi, care a insistat că justiția e independentă și că anchetele DNA au dus la punerea sub acuzare a politicienilor de la guvernare, dar și din opoziție.



Comentează știrea

europeanu
6 februarie 2017
Parlament plin de olteni hoti

are dreptate porcul ! Justitia e in mana pesedeilor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4406 secunde