Tăriceanu, apel către liberali: "Veniți alături de mine în ALDE"

301
3
Tăriceanu, apel către liberali:

Articole de la același autor

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a lansat un apel către liberalii care au rămas în PNL "în speranța unor zile mai bune" să i se alăture în proiectul de consolidare a mișcării liberale din România, în contextul în care, spune el, PNL nu mai are nicio legătură cu liberalismul și este pe punctul de a fi preluat în totalitate de către oamenii din PDL. 


"Mișcarea liberală din România poate fi consolidată doar în jurul ALDE. Electoratul român, electoratul liberal ne-a validat în acest an pe scena politică românească în două rânduri: la alegerile locale și la alegerile parlamentare. Suntem pe drumul cel bun, un drum pe care ALDE poate crește și poate deveni o forță politică puternică a României. Vă scriu pentru a vă cere să veniți alături de mine în acest proiect politic de viitor. Împreună vom face din ALDE partidul cel mai puternic pe zone de centru-dreapta din România și vom duce mai departe valorile liberalismului", afirmă Tăriceanu într-o scrisoare deschisă dată publicității. 


Copreședintele ALDE susține că electoratul liberal se va îndepărta definitiv de PNL. 


"Știu că, în toți acești ani de după 2014, ați trăit cu iluzia că Partidul Național Liberal va reveni la liberalism și se va întoarce din nou spre electoratul liberal. Acum, nu mai există iluzii, ci doar certitudini. PNL este pe punctul de a fi preluat în totalitate de către oamenii din PDL, ceea ce nu va face decât să adâncească criza și să îndepărteze definitiv electoratul liberal", mai spune Călin Popescu Tăriceanu în scrisoarea deschisă. 


Comentează știrea

Nu Caline
8 ianuarie 2017
Liberali sant numai cei din ALDE..

Nu se poate..Liberalii din PNL sau basificat sau infectat cu urina basista de la cei din pdL..Liberali autentici sant...Gise Norica Si tu Calin p Tariceanu....

sever
9 ianuarie 2017
jegul dat cu apa de colonie

NU ITI ESTE RUSINE POPESCULE ? ti-ai schimbat partidele si ideile cum schimba curvele clientii. ai jucat murdar doar sa ramai in functa de care te agati ca inecatul de o bucata de lemn. stiind ca PNL nu are mari sanse, ti-ai facut ,in acord cu PSD, un partid de curve pt a da apoi sansa PSD-ului sa aiba majoritate. asta nu se numeste politica ci preacurvie. faci tot ce poti si ce ti se ordona ca sa distrugi dreapta. nu am nimic impotriva vreunului partid, dar tu ai un joc de javra care face sluj la orice stapan care iti da un os cu maduva. de fapt la ce sa ne asteptam de la un personaj care se zice ca a fost model de moda si caruia ii cad toalele pe el ca pe un butoi de muraturi? TU SI STAPANUL TAU, TATUCUL LIVIU, SUNTETI RUSINEA POLITICII ROMANESTI. pt moment va merge, dar totul are un sfarsit. al vostru o sa vina din strada......

MIHAI
9 ianuarie 2017
GLAS DESIRENA RAMOLITA

Normal ar fi sa nu i se acorde atentie acestui politicianist der duzina capabil sa afirme enormitati pe care doar el le crede . ALDE , cu cei doi chibiti in frunte , nu are absolut nici un fel de legatura cu liberalismul , dupa cum nici actualul PNL nu o mai are de cand s-a unificat cu PDL . Orice plecare de la PNL la ALDE nu va fi decat traseism fara nicio legatura cu vreo doctrina , ci doar dorinta de capatuiala sau de naivitate din partea unora care se lasa prostiti de chemarea unei sirene ramolite ca ALDE Tariceanu . Cu sau fara voia lui , Tariceanu nu are curajul sa vorbeasca de liberalism ca de o doctrina ci de o " miscare " .Tariceanu scapa fara sa vrea si un adevar afirmand ca daca actualii liberali vor veni la el ca la Mesia , va duce mai departe valorile liberalismului , valori care , spunem noi , sunt sublime dar nu exista . Mai stim si unde va duce aceste valori si pe cei care vor da buzna peste el : la PSD , unde se afla acum cu drepturi depline liberalul pesedist Trozniceanu si ceata lui . Interesant si de retinut faptul ca de la o vreme toti ne vor binele si vor sa ne fericesasca cu orice pret . Ne aflam in situatia celor doi pionieri de alta data care au fost sanctionatri pentru faptul ca l-au ajutat pe u batran sa treaca strada desi el nu avea aceasta intentie . Toate avenimentele , scandalurile , actele de coruptie si alte manifestari " democratice " ne demonstreaza ca Romania este guvernata in continuare de catre cei care au nenorocit Romania si astazi pozeaza in salvatorii Patriei , gagaind ca gastele de pe Capitoliu . Un lucru este cert . Romania a fost este si va fi mult timp de acum incolo o tara pedeserizata in care diferite grupuri de interese , oligarhice , sub diferite firme vor mima o falsa democratie in care coruptia , demagogia si incompetenta vor continua sa domine politicianismul romanesc . In curand nu numai in Gara de Nord , preotesele pesediste gen Firea , ne vor distribui cate o strachina de ciorba in semn de recunostinta pentru felul in care am votat .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1594 secunde