Puiu Hașotti:

"Sunt categoric împotriva unei alianțe la guvernare cu UDMR"

349
3

Articole de la același autor

Senatorul PNL și Ministrul Culturii, Puiu Hașotti, a declarat pentru MEDIAFAX, că este ca-tegoric împotriva unei alianțe a Uniunii Social Liberale cu UDMR la guvernare, el arătând că nu va fi cazul ca acest lucru să se întâmple, pentru că USL va forma singură viitoarea majoritate parlamentară.

"Sunt categoric împotriva unei alianțe la guvernare a USL cu UDMR. Nu va fi cazul, pentru că USL va forma singură viitoarea majoritate parlamentară", a spus ministrul Culturii.

Deputatul PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, că ar fi utilă și bene-fică o cooptare a UDMR într-o viitoare alianță la guvernare cu USL. Întrebat de către ziariști, dacă vede posibilă cooptarea UDMR într-un viitor guvern, având în vedere că liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat că a avut o bună colaborare cu PNL condus de Tăriceanu, fostul premier liberal a declarat: "Din punctul meu de vedere da, și cred că ar fi utilă și benefică o cooptare a UDMR într-o viitoare alianță, împreună cu USL". 

Comentează știrea

gogu pintenogu
3 noiembrie 2012
furaciosum in integrum

si noi suntem impotriva ca tu sa mai candidezi bai ciripoi ot secu. Colonelui Cretulescu stie de ce.

sica
3 noiembrie 2012
inutil

Gogule,iar te c..i pe tine!Daca era cum spui tu de ce a putut sa tot candideze pana acum?Asa ca ...hai sictir si adaaaa probele,apoi mai stam de vorba!

ptr. sica
3 noiembrie 2012
pupincuristii n-are moarte

au rasarit ca ciupercile dupa ploaie tot felul de bagatori de seama care pupa poala popii. In 2008-2009 CNSAS a mai primit un lot de dosare de la manastirea secu si acolo tata puiu e bagat pana in gat. Dar hai sa mai analizam faptele: Al batran legionar cu dosar la manastirea secu si informator care si-a bagat camarazii la bulau. Martor Zahu Pana. Baietii Ionel si Puiu, fii de legionar unu' armata la secu altul la activisti , fiul generalului Suciu de la Secu stie de ce. Tov Puiu, primit in partid, ales secretar UTC pe muyeu se dadea de ceasu mortii sa intre in gratiile tov. borodi. Pentru mai multe relatii adresati-va col Glavan unul dintre duhovnicii de la manastirea secu unde baiatu si consoarta Voivozeanu (primita a doua oara in UTC dupa ratarea infiltrarii in Germania-a se vedea tov. Alexandru) facea confesiones complete. (a se citi delationes ca doar nu era Sfantu Augustin)

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Propuneri pentru Avocatul Poporului
Pagina a fost generata in 0.9591 secunde