Stelian Duțu nu i-a convins pe liberali

3403
Stelian Duțu nu i-a convins pe liberali - 777495036a40804ebe9415a800003cf1.jpg
După cinci ani de zile, sute de liberali constănțeni s-au întrunit, la finalul săptămânii trecute, în cadrul Conferinței Județene pentru a-și desemna noul lider și a vota noul Birou Politic Județean.
Actualul președinte al Filialei Județene a PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a obținut, fără emoții, un nou mandat în fruntea liberalilor de la malul mării. Gheorghe Dragomir a fost singurul care și-a depus candidatura pentru șefia județeană a PNL Constanța, reușind să se mențină la conducere cu 670 de voturi.
Potrivit rezultatelor centralizate vineri noaptea, Stelian Duțu, "new-entry"-ul liberalilor constănțeni și surpriza acestor alegeri, nu a reușit să îi impresioneze și să îi convingă pe noii săi colegi. Stelian Duțu a ratat un loc de vicepreședinte, devenind simplu membru în Biroul Politic Județean, cu 363 de voturi.
Noii vicepreședinți ai Biroului Politic Județean sunt Victor Manea (574 de voturi), Ovidiu Cupșa (569 de voturi), Mihai Lupu (529 de voturi), Sorin Ciutureanu (504 voturi), Gabriel Monea (493 de voturi), Constantin Matei (447 de voturi), Gheorghe Albu (435 de voturi), Baiazid Memiș (425 de voturi) și Ionel Chiriță (411 de voturi).

"Pro" sau "contra" Mazăre
Gheorghe Dragomir, liderul PNL Constanța, a prezentat în cadrul adunării și obiectivele conducerii viitoare: obținerea unui procent de peste 30% la alegerile locale și parlamentare din 2012 și continuarea Revoluției bunului-simț inițiată de către Crin Antonescu. De asemenea, liberalii și-au propus să ajungă la o "prezență consistentă" în consiliile locale, monitorizând astfel administrațiile publice locale. Dragomir a mai precizat că, la nivel județean, liberalii trebuie să facă față unei situații aparte, Constanța fiind un județ special din punct de vedere al opțiunilor electoratului. El a invocat exemplul municipiului Constanța, unde electoratul este împărțit în două tabere: "pro" sau "contra" Mazăre.
Potrivit lui Gheorghe Dragomir, noul birou va începe selecția și pregătirea candidaților pentru localele din 2012, sporind în acest sens rolul comisiilor interne.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8791 secunde