Sprijin umanitar oferit de primarul din Mangalia de sărbătorile pascale

204
2

Articole de la același autor

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a oferit, în preajma sărbă-torilor pascale ajutoare financiare, pachete cu alimente și buchete de flori unor persoane din oraș, care au ajuns la vârste respectabile, dar și unei tinere care suferă de o boală incurabilă. În semn de prețuire pentru că au ajuns la vârsta de 95, respectiv  92 de ani, edilul s-a deplasat personal la locuința pensionarelor Floarea Vișan și Elena Alexe cărora le-a transmis urări de sănătate. Emoțiile au fost pe măsură, când nona-genarele au mai primit din par-tea edilului ajutoare financiare în cuantum de 400 și 500 de lei. Cu această ocazie, primarul Radu Cristian a dăruit celor două vârstnice câte un tort pentru a marca momentul așa cum se cuvine, alături de familiile lor. 


De la locuința celor două femei, primarul, însoțit de reprezentanți ai Primăriei, s-a deplasat la domiciliul unei tinere de 28 de ani din localitate, imobilizată în pat din cauza unei boli grave. Povestea tristă a tinerei a început în anul 2009, când a fost diagnosticată cu tumoră malignă a măduvei spinării, a nervilor cranieni și alte părți ale sistemului nervos central, precum și cu alte tumori la nivelul organelor respiratorii și digestive. De atunci, a urmat o serie de tratamente și terapii atât în țară, cât și în străinătate, dar fără rezultatul scontat. În prezent, fata este imobilizată în pat și nu a mai mers de aproape doi ani, starea ei de sănătate fiind foarte fragilă. Profund impresionat de acest caz, edilul Radu Cristian s-a oferit să o ajute cu suma de 6.000 de lei, bani necesari pentru îngrijirea ei. 


"Este trist să nu te poți bucura de momentele frumoase specifice Paștelui. Îmi pare rău de familia care suferă împreună cu ea. Rolul nostru este să fim aproape de oameni și să le acordăm sprijinul, ori de câte ori au nevoie. Voi trimite personal, la o clinică din Germania toată documentația care atestă boala acestei tinere. Îmi doresc mult să pot face ceva pentru ea și promit că o voi susține în toate demersurile  pentru a se face bine", a declarat primarul Cristian Radu.


Comentează știrea

hermes handbags online
19 mai 2014
hermes handbags online

fake hermes bags korea Stiri Politică : Sprijin umanitar oferit de primarul din Mangalia de sărbătorile pascale | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags online http://www.on2pco.be/hermes-bags-off-white-hermes-handbags-online-3944.aspx

hermes bags spain
19 mai 2014
hermes bags spain

hermes store nyc hours Stiri Politică : Sprijin umanitar oferit de primarul din Mangalia de sărbătorile pascale | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes bags spain http://www.fotofibiger.dk/schweiz-hermes-bags-hermes-bags-spain-3713.aspx

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Martie 2014
Stire din Sănătate : Colectă de sânge la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.4452 secunde