Sorin Grindeanu: "Nu sunt timid, îmi este foarte frică de ridicol"

128
Sorin Grindeanu:

Articole de la același autor

Premierul Sorin Grindeanu a povestit momentul când a aflat că va fi propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru. El a afirmat că nu este o persoană timidă, dar că îi este foarte frică de ridicol, motiv pentru care evită să facă anumite lucruri.


Întrebat ce a reprezentat pentru el ziua de 30 decembrie 2016, Sorin Grindeanu a spus că a fost extrem de surprins de faptul că liderii PSD l-au votat să fie propunerea partidului pentru funcția de prim-ministru.


"Am fost chemat la București. A fost acea desfășurare în care prima propunere a PSD pentru funcția de premier, și anume doamna Sevil Shhaideh nu a fost acceptată. În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid și m-au votat să fiu eu cel care să preiau această sarcină. A fost o surpriză, cred că s-a și văzut. Când am ieșit în fața presei, aflasem cu câteva minute înaintea lor. Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, și se vede pe mine și o anumită emoție, dar totodată cred că și ce gândeam atunci – responsabilitățile", a afirmat premierul la postul public de televiziune.


Întrebat dacă este un om timid, Sorin Grindeanu a răspuns negativ, spunând doar că îi este foarte frică de ridicol.


"Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol. Și atunci evit anumite lucuri, de a pica în ridicol e foarte simplu să se întâmple lucrul acesta", a adăugat prim-ministrul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5633 secunde