Simona Man, prezentă la reuniunea consilierilor locali și județeni PP-DD din Constanța

376
3

Articole de la același autor

Simona Man, președinte al Partidului Poporului Dan Diaconescu, s-a aflat, sâmbătă, la Constanța, ocazie de a "lua pulsul" activității organizației de pe litoral, dar și de a participa la întâlnirea tehnică la care au răspuns prezent peste 50 de consilieri locali și județeni PP-DD din Constanța.

Principalul subiect de interes manifestat de Simona Man a fost cel legat de modul în care funcționează, la nivelul județului Constanța, acordul dintre PSD și PP-DD. La fel ca și secretarul general Liviu Neagu, nici Simona Man nu s-a arătat prea încântată de modul în care decurg negocierile dintre cele două grupări politice.

"Doamna Man a reliefat faptul că, la nivel central, totul e OK, însă, în câteva județe, printre care și Con-stanța, sunt probleme cu acordul cu PSD. S-a arătat chiar mâhnită pentru că lucrurile «scârțâie» la malul mării. Discuțiile vor continua, și la nivel central, și la nivel local, astfel încât partidului nostru să-i revină funcții de vicepri-mari în localitățile în care avem majorități în consiliile locale alături de PSD. De asemenea, am solicitat conducerea a două-trei instituții deconcentrate, pentru care avem pregătiți specialiști. Cred că, în câteva zile, vom primi răspuns la cererea noastră", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Organizației Județene Constanța a PP-DD, Gheorghe Slabu.

În cadrul reuniunii de la clubul SNC, Simona Man a mai arătat că PP-DD rămâne un partid al oamenilor simpli și că va face tot posibilul să pună în aplicare măsurile propuse de PP-DD, precum reducerea TVA, interzicerea subvențiilor pentru partidele politice, introducerea juraților în sistemul de justiție, crearea de locuri de muncă, construirea de locuințe sociale etc.

Foarte important, PP-DD vine în întâmpinarea firmelor, care acuză înmulțirea controalelor. Astfel, propunerea "violeților" este ca fie-care instituție de control a statului să aibă drept de a verifica o firmă numai o dată pe an!

Simona Man a promis că, peste două săptămâni, va sosi din nou la Constanța, pentru o nouă ședință tehnică, la care vor fi invi-tați mulți membri și simpatizanți ai partidului. De asemenea, pentru o serie de membri de partid, care se confruntă cu situații sociale delicate, se vor căuta soluții în cadrul campaniilor derulate de postul OTV, la emisiunea lui Dan Diaconescu. 

Comentează știrea

ath
28 iulie 2014
A venit SMURD-ul

La nivel central totul este OK. Dan Diaconescu s-a urcat in Caleasca Guvernamentala. Este adevarat,caleasca este plina cu nuntasi si domnul Kelemen Hunor are fundul cam mare.Dar domnul Dan a gasit un loc sus pe strapontina,acolo unde calul guvernului trage vanturi.Are si televizor,la fundul calului.In schimb,avem probleme la malul marii.Aici s-a descoperit un vizitiu lovit de copita armasarului.Vizitiul are o basiucuta pe limba,are si puls dar a ramas fara dinti in gura.Armasarul judetean l-a lovit rau.Doamna Simona vede cai verzi pe pereti.Vorbeste despre reducerea TVA-ului,introducerea juraților în sistemul de justiție,crearea de locuri de muncă,construirea de locuințe sociale in timp ce domnul Dan prinde muste la televiziunea guvernului.Zilele trecute l-am vazut la OTV-ul poporului.Pe un monitor mare cat un stadion,domnul Dan spiona niste OZN-uri.Nici vorba de interzicerea subvențiilor pentru partidele politice.Omul face politica.In alta seara se ocupa de criminalitatea economica practicata de familia Basescu,bineinteles. Eu cred ca au "dat colțul".Nu ma refer la judetenele de partid.Ma gandeam la simpatizantii pepededeului care s-au asezat la coada in usa partidului.Sunt asa de multi incat au dat coltul pe strada Victoria Nimicului.

Recuperamdatorii
28 iulie 2014
Recuperamdatorii FNI

Firma noastra recupereaza banii de la FNI , fara cheltuieli pentru DVS.tel 0722728192 , tel/fax 0230257760

Pentru Simona Man
28 iulie 2014
Bate, bate toba !

Mai fetita scumpa, cine Drac' te-a pus sa intri in partidul D.D.D. ?....pai tu cu un tobosar politician te pui ?...echipa veche si competenta a sucursalei Constanta, s-a dus....e vorba de Aldea & Ciuciuleaca intemeietorii faurari ai PP-DD. aripa tanara si...bunaaaaa, bunaaaa de tot !!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 11 Iunie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Dan Diaconescu nu va fi ministru"
Pagina a fost generata in 0.4006 secunde