CINE VA FI NOUL PREFECT AL CONSTANȚEI?

2317
3
CINE VA FI NOUL PREFECT AL CONSTANȚEI? - bogdanhutucafinante6-1336503191.jpg

Șeful Direcției Generale a Finanțelor Publice Constanța, Bogdan Huțucă, a declarat, pentru "Cuget Liber", că, deși are pregătirea necesară pentru a ocupa o funcție de conducere ca înalt funcționar public, nu își dorește să devină prefect, pentru că este foarte atașat de Agenția Națională de Administrare Fiscală și de activitatea pe care o desfășoară.

Întrebat dacă informațiile apărute în presă, potrivit cărora PNL-ul ar vrea să îl propună pentru funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu, Bogdan Huțucă a precizat: "Din câte știu eu, un partid nu are dreptul de a face astfel de propuneri. Cel care trebuie să numească un nou prefect este premierul. Funcția este apolitică, se ocupă prin concurs sau prin promovarea temporară a unei persoane de către premier. Nici PNL-ul, nici PSD-ul nu ar avea de ce să facă astfel de propuneri. Nu am purtat nicio discuție în acest sens cu președintele PNL, Gheorghe Dragomir".
Întrebat dacă este totuși pregătit să preia această funcție, Huțucă a menționat că are "construcția profesională a unui funcționar public cu rol de conducere".
"Toată construcția mea și toată activitatea profesională pe care am desfășurat-o până în prezent, fie că vorbim despre activitatea în ANAF sau alte activități manageriale, mă recomandă ca un bun funcționar public cu rol de conducere. Din punct de vedere profesional, pot ocupa această funcție, însă nu este ceea ce îmi doresc, pentru că sunt foarte legat de ANAF și mi-am propus ca toată cariera mea să se desfășoare în cadrul acestei instituții. În cel mai rău caz, pot asigura interimatul până se va organiza concursul pentru funcția de prefect, dacă va fi necesar. Nu îmi doresc această funcție", a explicat Huțucă.

Liberalii se feresc de propuneri ca dracul de tămâie
Contactat telefonic, liderul PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat că presa a avut o curiozitate cu privire la nivelul de compatibilitate a șefului DGFP Constanța cu funcția de prefect al județului.
"Nu a fost o propunere. Am fost întrebat dacă domnul Huțucă este optim pentru această funcție, iar eu am declarat că este o soluție. Este un om competent și are pregătirea necesară. Legea nu ne permite să facem astfel de propuneri, fiind o decizie care ține strict de premierul României. La ultima întâlnire pe care am avut-o cu membrii Biroului Permanent Județean, nu numai că nu s-a rostit numele domnului Huțucă, dar nu am purtat nicio discuție pe această temă. S-au abordat alte subiecte", a explicat Dragomir.

Comentează știrea

Marian
9 mai 2012
Mazare infectat!

Atentie! Vehiculeaza vorba ca Radu Stefan Mazare, edilul Constantei, ar avea SIDA. Zvonurile sunt adevarate, iar constantenii stiu. Primarul a fost detectat sero-pozitiv in Brazilia, in 2003, la o clinica din Sao Paulo, unde ulterior i s-a fost furat dosarul si vandut unui paparrazo, care l-a santajat pe Mazare, acesta din urma platind o suma colosala de bani pentru tacere. Regional, primarul este acoperit in continuare prin media controlata, cu suportul PSD. Informatia insa a aparut public in forma documentului oficial scanat si incarcat pe un site public in iarna anului 2011. Site-ul a fost suspendat ulterior la cerere, sub motiv de continut ilicit. Atentie mare: Radu Mazare NU are ciroza ori boala de ficat, el sufera de primul stadiu al maladiei transmisibile prin contact intim. Membrii conducerii au fost informati, dar invitati la tacere. O declansare a stirii prin mass-media ar fi fatala conducerii consiliului local Cta, spune un angajat al primariei, ce prefera sa ramana in anonimat spre siguranta locului de munca. Sursa infectarii lui Mazare se pare a fi contactul neprotejat avut cu tinere din America de Sud si Africa (Madagascar) din ultimii 10 ani, invitate la petreceri private pe yacht-uri. Un sfat aditional si folositor: in cluburile din Mamaia umbla o grupare secreta de infectati HIV, in mare oameni cu situatie materiala deosebita. Asadar petrecaretii sunt invitati la prudenta, in special fetele. Dati mai departe, pentru ca oamenii sa stie.

D.D. P.P.
9 mai 2012
REALITATEA

Dute ma dracu de sidos ce esti tuuu ala care scrii ....

un CET nou ?
25 mai 2012
mazare mincinosul !

ordinarul de mazare impreuna cu mafiotii lui care manaca de le el nu stiu ca sa mai faca.mai idiotilor,ati impanzit orasul cu cele mai infecte si ordinare afise.nu va este rusie ? sunt afise facute la mare disperare.va este frica mafiotilor? sacalii lui mazare care au jumulit si terferit orasul si au calcat in picioare adevartii constanteni,cei care muncesc sa-i plateasca impozite acestei potai de madagascar.ordinarule,in 12 ani nu ai putut sa faci un CET nou ? unde sunt banii constantenilor pe care tu i-ai luat de la gurile lor si ale copiilor lor ? potaie infecta!!!! crezi ca PONTA iti va da un ban ? NUUUUUU ! Pentru ca Ponta nu te inghite nici mort,nemernicule ce cesti ! ai calcat si inmormanta Constanta si pe constanteni !Pleaca potaie de madagascar sa nu te mai vedem !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4386 secunde