Serviciul Public de Asistență Socială Mangalia demarează proiectul "Stop abandonului școlar!"

157
Serviciul Public de Asistență Socială Mangalia demarează proiectul

Articole de la același autor

O serie de proiecte de investiții administrative și sociale s-au aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Mangalia de zilele trecute. Unul dintre proiectele aprobate în ședința ordinară vizează extinderea și modernizarea rețelei de apă-canal, în unele cartiere ale orașului, în cadrul Programului Operațional "Infrastructură Mare". Totodată, aleșii locali au aprobat modificarea organigramei Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public și Privat, cu scopul de a se permite angajarea mai multor inspectori de teren. 


În aceeași ședință, s-a votat participarea Serviciului Public de Asistență Socială Mangalia la proiectul "Stop Abandonului școlar! Program pilot de integrare și creștere a participării în învățământul primar și secundar". Acest proiect este derulat prin Fondul Social European POSDRU 2007-2013. 


Un alt proiect adoptat de Consiliu Local vizează transmiterea dreptului de folosință gratuită asupra instalațiilor de utilizare a gazelor naturale către asociațiile de proprietari de la blocurile cu sobe. Aleșii locali au mai aprobat un proiect de rectificare bugetară, prin care se alocă fondurile necesare lucrărilor de reparații și igienizare la unitățile de învățământ, înainte de începerea noului an școlar. În același timp, s-au repartizat fonduri pentru lucrările derulate pe domeniul public la spații verzi și rețele edilitare.


Primarul Mangaliei Radu Cristian a explicat că lucrările de reamenajare și modernizare a domeniului public vor continua în perioada următoare, cu plantarea de gazon, plante perene și câteva sute de copaci, precum și montarea sistemului de irigații pe terenurile din fața blocurilor. Reprezentanții ADPP au precizat, la rândul lor, că vor demara montarea unui nou tip de mobilier stradal, într-o primă fază pe străzile și bulevardele principale din Mangalia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde